18 Вересня 2018
Новини

Журнал ELLE вважає, що Олег Винник, Віталій Козловський та Melovin - не стильні

Журнал ELLE вважає, що Олег Винник, Віталій Козловський та Melovin - не стильні

ELLE MAN AWARDS – перша і єдина в Україні модна премія для чоловіків. Номінантами премії стають відомі музиканти, дизайнери, бізнесмени, спортсмени та інші публічні особи, які досягли успіху не тільки в роботі, але і у виборі образу.

«У нас в країні величезна кількість добре одягнених чоловіків і з кожним роком їх стає все більше. Другий рік поспіль ELLE MAN проводить премію, щоб відзначити кращих. Робота над проектом почалася кілька місяців тому і весь цей час редакція обговорювала можливих кандидатів. Ми хотіли зробити рейтинг максимально об'єктивним, тому в ньому можна знайти представників найрізноманітніших професій: від ресторатора до поп-зірки», – каже шеф-редактор ELLE MAN Роман Тимофєєв.

Проголосувати за свого фаворита можна вже зараз на ELLE MAN.

До слова, публіку обурило те, що ELLE включив до списку десяток нікому невідомих чоловіків, натомість проігнорував імена публічних персон, які у всіх на слуху. До прикладу, у рейтинг не потрапили такі відомі особистості як Олег Винник, Віталій Козловський, головний герой 8-го сезону шоу «Холостяк» Рожден Анусі, Melovin та навіть миловидний та мегастильний Alekseev.

Претенденти на модну премію для чоловіків ELLE MAN AWARDS

У 2018 році в топ-50 увійшов артист The Maneken, телеведучий Володимир Остапчук, дизайнери Жан Гріцфельдт і Руслан Багінський, політики Максим Нефедов і Андрій Жигулін, бармен Дмитро Коломієць, шеф-кухар Євген Клопотенко і інші. Пройти конкурс вдалося таким персонам як: Макс Барських, Monatik, Іраклі Макацарія, Нікіта Добринін та Дмитро Шуров.

Претенденти на модну премію для чоловіків ELLE MAN AWARDS фото 1

Нагадаємо, минулого року «Самим стильним чоловіком країни» за версією редакції модного журналу ELLE MAN Ukraine був визнаний режисер Алан Бадоєв.

«Приємно, що життя яким ти живеш виглядає стильним! Спасибі ELLE за визнання», – прокоментував тоді свою перемогу Алан Бадоєв.

Ім'я переможця стане відомо під час церемонії ELLE STYLE AWARDS.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, чоловіки, мода
В тему