18 Вересня 2018
Новини

Меган Маркл видала книгу, яку варто прочитати кожній жінці

Меган Маркл видала книгу, яку варто прочитати кожній жінці

37-річна Герцогиня Сассекська, дружина принца Гаррі, та одна з найзнаменитіших жінок світу – Меган Маркл, – випустила свою першу кулінарну книгу.

Свій шедевр вона створювала спільно з жінками із товариства Hubb Community Kitchen. Назва книги T»ogether: Our Community Cookbook» (Разом: книга нашого співтовариства).

Про це стало відомо 17 вересня.

Меган, ще будучи нареченою принца, відвідувала цих жінок. Відтак, написати передмову для видання їй було досить просто:

«Hubb Community Kitchen – місце, де жінки сміються, сумують, плачуть і готують всі разом. Тут культурна ідентичність об'єднується під одним дахом і створює простір, в якому всі можуть відчувати себе комфортно. У Hubb Community Kitchen всі відчувають загальну потребу в об'єднанні і спілкуванні, а також вчаться в процесі готування разом переживати радості і невдачі», – написала Маркл.

До слова, герцогиня також сама протестувала усі запропоновані страви. Так, у книзі можна знайти рецепт дип з авокадо і зеленого чилі, курку в соусі карі і кокосовому молоці, баклажани по-індійськи, курку з рисом по-перському, пиріг з карамелізованою сливою, пряний м'ятний чай та інше.

Цікаво, що піддані Британської корони неабияк здивувалися такій книзі. Адже як відомо, – англійці ще ті консерватори і ймовірно не наважаться на нові кулінарні експерименти.

Авторами стали жінки, які постраждали внаслідок масштабної пожежі у житловій багатоповерхівці «Гренфелл Тауер». Так, у 2017 року 14 червня трагедія забрала життя 72 осіб.

Меган Маркл із жінками з Гренфелл-тауер

Всі ці жінки раніше проживали в Гренфелл-тауер і тепер допомагають своїм товаришам по нещастю, а також бездомним жителям британської столиці.

Як повідомляє Daily Mail, в книгу увійшли 50 рецептів. Страви, описані в книзі, є особистими рецептами жінок зі всієї Європи, Близького Сходу, Північної Африки і східного Середземномор'я.

Презентація книги відбудеться 20 вересня.

Меган Маркл куховарить

До слова, про свою любов до кулінарії Меган Маркл не раз згадувала в інтерв'ю ще до того, як стала дружиною принца Гаррі. В її блозі The Tig було багато рецептів корисної їжі, а в Instagram актриса закидала фотографії приготовлених страв.

Тепер її хобі перетворилося у благодійність. Варто зазначити, що це перший благодійний проект Меган у якості члена королівської родини. Отримані кошти передадуть до фонду Мусульманського центру.

Меган Маркл куховарить фото 1

Видання на 128-сторінок можна купити за 9,99 фунтів стерлінгів на Amazon.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки витрачає на свій гардероб дружина принца Меган Маркл

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, меган маркл, книги, кулінарія
В тему

Останні матеріали