17 Вересня 2018
Новини

Для українців наступні чотири дні будуть небезпечними

Для українців наступні чотири дні будуть небезпечними

В Україні з 17 по 20 вересня, згідно з графіком ефективної температури за показником Миссенарда, очікуються субкомфортні погодні умови.

Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру.

«Протягом тижня, у ранкові та вечірні години, 17-20 вересня, люди можуть відчувати помірне теплонавантаження. Зростає збудливість та дратівливість, відмічається зниження імунітету, перепади емоційної активності, зниження уваги та працездатності, підвищена сонливість», - повідомили прес-службі.

Крім того, люди похилого віку і люди з хронічними захворюваннями повинні прислухатися до стану здоров’я. Постарайтеся більше відпочивати. Також дуже корисними будуть і релаксуючі процедури.

До речі, остання в цьому місяці хвиля магнітних коливань відбудеться 22–30 вересня.  У цей період відбудеться слабкі магнітні спалахи. У такий період метеозалежним рекомендовано пити заспокійливі чаї та приймати трав’яні ванни. Дуже важливо контролювати емоційний стан. Якщо щось піде не так, можна випити заспокійливе. Але постарайтеся не доводити себе до стресу і уникати негативних емоцій.

Нагадуємо: Які дні у вересні будуть небезпечними для метеочутливих людей?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, погода, магнітні бурі
В тему