16 Вересня 2018
Новини

Винуватець смертельної аварії з українцями в Росії хотів стерти сліди вини

Винуватець смертельної аварії з українцями в Росії хотів стерти сліди вини

За даними Людмили Тацюн, дружини власника бусика, на якому в Росії в аварію потрапили мешканці Західної України, винуватець смертельної ДТП, що забрала життя чотирьох українців, намагався стерти сліди своєї вини. Так, водій вантажної машини (громадянин Болгарії), яка вилетіла на зустрічну смугу і зіткнулася лоб у лоб з українським мікроавтобусом, перетворивши його на гору брухту, після автокатастрофи викинув зі своєї машини відеореєстратор і ключі. Про це власникам побитого буса повідомили російські слідчі.

«Нам дзвонили слідчі і кажуть, що водій грузовика заснув і виїхав на зустрічну полосу. І протаранив цю машину… Водій грузовика намагався уникнути відповідальності, викинув реєстратор, викинув ключі із машини. Але слідчі кажуть, в автобусі заклинила позначка на швидкості 70 кілометрів», – зазначила пані Людмила в коментарі Філії ПАТ НСТУ «Закарпатська регіональна дирекція»

Нагадаємо, четверо українців загинули в Росії сьогодні, 16 вересня, вранці. Сталася смертельна ДТП з участю мікроавтобуса із закарпатцями в Ленінградській області поблизу села Бєгуниці. Вантажний автомобіль на великій швидкості врізався у бусик на закарпатській реєстрації. Серед загиблих пасажирів – двоє жінок зі Львівської області, і ще один чоловік-закарпатець. Єдиний, хто вижив, 20-річний хлопець, госпіталізований.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, смерть, дтп
В тему