16 Вересня 2018
Новини

Смертоносна начинка: магазини Австралії заполонила полуниця з голками та шпильками (фото)

Смертоносна начинка: магазини Австралії заполонила полуниця з голками та шпильками (фото)

В Австралії невідомі зловмисники саботують ягідний бізнес, встромляючи у полуницю перед фасуванням гострі предмети.

У низці австралійських супермаркетів покупці та персонал раз за разом виявляють пофасовану полуницю, начинену небезпечними для життя предметами. Експерти вважають, що у такий спосіб, влаштовуючи «полуничний терор», зловмисники саботують роботу прибуткової ягідної галузі.Пише ресурс «Фішки».

Голки і шпильки в ягодах стали для австралійських громадян справжнім шоком. Адже цим продуктом дуже люблять ласувати саме дітки. Владці штату Квінсленд уже пообіцяли солідну суму (70 тисяч доларів) за будь-яку інформацію про зловмисників, які наражають життя і здоров'я людей на смертельну небезпеку.

Голки знайшли відразу в упаковках із продукцією відразу шести полуничних брендів: Berry Obsession, Berry Licious, Donnybrook, Love Berry, Delightful Strawberries і Oasis.

Річ у тому, що Квінсленд – один з найбільших виробників полуниці в Австралії. Продукція деяких марок постачається в супермаркети по всій країні. Версію про ображеного співробітника поліція вже не розглядає, на її місце приходить розуміння, що такі дії – саботування полуничної галузі. На якому саме етапі небезпечні предмети потрапляли в ягоди, поки невідомо. Поліція наразі перевіряє, де саме полуниця «обзавелася» страшною начинкою (на виробництві або в супермаркетах).

Поки влада розшукує злочинців, пересічним австралійцям радять розрізати кожну ягоду перед тим, як покласти її до рота.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, австралія, Фото
В тему