6 Вересня 2018
Новини

Українські кудлаті «рятувальники Малібу» тріумфували на чемпіонаті Європи

Українські кудлаті «рятувальники Малібу» тріумфували на чемпіонаті Європи

На міжнародному змаганні зі спасіння людей, які тонуть на водоймах, перемогу вибороли пси-рятувальники, вишколені українськими тренерами.

Чемпіонат Європи з порятунку людей на воді виграли українські чотирилапі. Змагання серед професійних рятівників потопельників відбувалися у Франції, і на них тріумфувала українська команда з чотирилапими учасниками.

Про це йдеться у дописі в спільноті «Типовий Київ» у «Фейсбук».

«1 – 2 вересня у Франції проходив Чемпіонат Європи зі «Спасіння на воді». Збірна України – 1 місце!!!!! Ура!!! Українські чотириногі вихованці зчинили фурор!!! Виступили чудово!!! Команда України: Жукова Таня і лабрадор Бреда, Згонник Свєта и толер Філ, Задворнова Наталя зі швейцарською вівчаркою Крісті, Маркова Гуля з німецькою вівчаркою і тренер Малєв Юрій! Я уже почула захоплені відгуки про захід)))), про нових друзів)))) Люди, ВІТАЄМО ВАС!!!! Таня, Гуля, Юра, спасибі Вам величезне за Вашу працю і турботу, за те, що життя нашої Бредочки і всіх Ваших підопічних наповнене сенсом!» – написала у своєму фейсбук-акаунті власниця однієї з чотирилапих чемпіонок киянка Юлія Кузнецова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, собаки, рятувальники, змагання
В тему