6 Вересня 2018
Новини

Помер Крістофер Лоуфорд

Помер Крістофер Лоуфорд

У США помер знаменитий актор Крістофер Лоуфорд, який був племінником вбитого президента Джона Кеннеді (син сестри Кеннеді Патриції і відомого актора Пітера Лоуфорда) і родичем Арнольда Шварценеггера.

Актор помер на 64-му році життя. Крістофер увечері займався в студії йоги. У нього стався інфаркт. Лікарі, що приїхали не змогли врятувати Лоуфорда. Зазначається, що буде проведено розтин, проте коронер впевнений в тому, що смерть актора викликана серцевим нападом.

Як зазначають закордонні ЗМІ, актор помер 4 вересня, в Лос-Анджелесі. Про смерть Кріса повідомила його двоюрідна сестра Керрі Кеннеді.

До слова, у видання TMZ зазначається, що у 1970-1980-х роках артист мав проблеми з наркотиками і боровся з залежністю. Більше того, в нього була залежність від наркотичних речовин ще у дитячому віці.

Дебют Крістофера в кіно відбувся в 1988 році у фільмі «Клуб самовбивць». У тому ж році вийшли в прокат ще два фільми з його участю – популярна комедія «Містер Норт» і трилер «Служителі диявола». Широкій публіці артист знайомий за ролями в таких фільмах і серіалах, як «Термінатор-3: Повстання машин», «Круті хлопці», «Байки зі склепу», «В прямому ефірі з Ларрі Кінгом», «Всі мої діти» , «Лікарня загального профілю» та інших.

Він також працював журналістом у виданні EXTRA і писав книги, одна з яких – «Симптоми зняття», стала бестселером за версією New York Times. Книга являє собою мемуари автора, описує цікаві події його життя і несе ідею згуртування, як засобу виживання і знаходження цілісності в світі егоїзму і розпусти.

Актор був тричі одружений. Його перша дружина Джинні Олссон працювала у відділі реклами журналу New York. Вони одружилися в 1984 році. Джіні народила трьох дітей. У 2000 році подружжя розлучилося.

Другий раз Лоуфорд одружився в серпні 2005 року. Його обраницею стала російська актриса Лана Антонова. У грудні 2009 року вони розлучилися.

У травні 2014 року Крістофер одружився з інструктором з йоги Мерседес Міллер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, смерть
В тему