Дослідники харчових продуктів заявили, що найбільшу кількість шкідливих речовин містять такі солодощі, як драже, кольорова карамель і желейки, – всі вони містять дуже шкідливі барвники.
На другому місці – печиво, вафлі й тістечка з кремом, що виготовляються на основі маргарину і, відповідно, містять шкідливі трансжири, що провокують появу онкологічних захворювань.
Тож, аби солодощі не зашкодили здоров'ю, вчені радять виготовляти смаколики вдома або надавати перевагу перевіреним виробникам, які дотримуються стандартів якості (ДСТУ).
![](https://t1.ua/prm_mat/budmaister.jpg)
![](https://t1.ua/prm_mat/budmaister_mob.jpg)
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Що відомо про ситуацію в енергетиці України
26 Липня 2024
Китай не постачатиме росії зброю
25 Липня 2024
Зеленський підписав закон про «клуб білого бізнесу»
24 Липня 2024
Дефіцит кадрів: українок навчатимуть водінню автобусів
24 Липня 2024
Час часник вибирати і про зберігання подбати
23 Липня 2024