Дослідники харчових продуктів заявили, що найбільшу кількість шкідливих речовин містять такі солодощі, як драже, кольорова карамель і желейки, – всі вони містять дуже шкідливі барвники.
На другому місці – печиво, вафлі й тістечка з кремом, що виготовляються на основі маргарину і, відповідно, містять шкідливі трансжири, що провокують появу онкологічних захворювань.
Тож, аби солодощі не зашкодили здоров'ю, вчені радять виготовляти смаколики вдома або надавати перевагу перевіреним виробникам, які дотримуються стандартів якості (ДСТУ).


Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Яка в Україні буде погода на Водохреще
16 Січня 2021
В Україні - День пам'яті захисників Донецького аеропорту
16 Січня 2021
Скільки волинян померли за добу від COVID-19
16 Січня 2021
В Україні за добу - понад 7 700 випадків COVID-19
16 Січня 2021
Як спекти лінивий «Наполеон»
15 Січня 2021
Швидкі чанахи: рецепт
15 Січня 2021
Як спекти смачний рулет з курки й гречки
15 Січня 2021