Дослідники харчових продуктів заявили, що найбільшу кількість шкідливих речовин містять такі солодощі, як драже, кольорова карамель і желейки, – всі вони містять дуже шкідливі барвники.
На другому місці – печиво, вафлі й тістечка з кремом, що виготовляються на основі маргарину і, відповідно, містять шкідливі трансжири, що провокують появу онкологічних захворювань.
Тож, аби солодощі не зашкодили здоров'ю, вчені радять виготовляти смаколики вдома або надавати перевагу перевіреним виробникам, які дотримуються стандартів якості (ДСТУ).
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Зеленський провів зустрічі з кандидатами на місце Єрмака
Сьогодні, 08:59
Рада ухвалила держбюджет на 2026 рік
3 Грудня 2025
Рубіо: Головним предметом суперечок у переговорах є 20% Донеччини, що залишаються під контролем України
3 Грудня 2025
Чи жив св. Андрій в Україні, і чому в це свято ворожать?
2 Грудня 2025
Волинський науковець отримав премію президента України
2 Грудня 2025
У 2026 році «Нацкешбек» може змінитися
2 Грудня 2025
Реклама







