18 Серпня 2018
Новини

Водій автобуса з українцями, який злетів у прірву в Польщі, був тверезий, але їхав швидко

Водій автобуса з українцями, який злетів у прірву в Польщі, був тверезий, але їхав швидко

Поліцейські, які прибули на місце аварії українського автобуса з туристами в Лещаві-Дольній, на південному сході Республіки Польща, встановили, що кермувальник транспортного засобу на момент аварії, яка забрала три життя, був тверезим. Про це пише польське видання Zycie podkarpackie.

Сам шофер у страшній аварії суттєвих ушкоджень не утримав, пишуть польські ЗМІ.

Рятувальна операція тривала усю ніч. Працівники польських екстрених служб спілкувалися з тими пасажирами, хто відбувся незначними травмами в цьому моторошному інциденті. Люди кажуть, що водій «їхав надто швидко», принаймні таке враження склалося в багатьох. Утім, більшість людей на момент аварії уже спали, тому корисних для встановлення причини цього ДТП відомостей повідомити не змогли.

Нагадаємо, сталася трагедія у п’ятницю, 17 серпня, близько 23-ї години за українським часом. Туристичний автобус, у якому включно з шофером перебувало 54 українці, що прямував через польську територію до Відня, вилеnів із крутого повороту, пробив відбійник і злетів у обрив із висоти близько 30 метрів. В результаті загинуло троє пасажирів. Ще 39 отримали травми різного ступеня тяжкості. Стан 11 поранених медики оцінюють як тяжкий. А злощасний поворот, в який не "вписався" автобус з українцями, має серед тутешніх мешканців недобру славу, бо тут часті ДТП, зокрема і з великою кількістю загиблих. 

Потерпілих у автокатастрофі доправили до шпиталів у таких населених пунктах: Перемишль, Ярослав, Лісько, Санік, Устрики-Долішні і Березів. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, польща, аварія, українці, дтп
В тему