18 Серпня 2018
Новини

Після зливи вулиці закарпатського міста перетворилися на бурхливу гірську річку. Шокуючі відеокадри

Після зливи вулиці закарпатського міста перетворилися на бурхливу гірську річку. Шокуючі відеокадри

Вулицями Рахова, що у Закарпатській області, після вчорашнього сильного дощу пронеслися бурхливі потоки води та бруду. Відео, зроблене місцевою жителькою Кристиною Небелою на вулиці Героїв АТО у районному центрі, вражає. Це більше схоже не на затоплені вулички населеного пункту, а на стрімкий потік нестримної річки у горах. Пише «Страна.юа».

«Вул. Героїв АТО (Горького). Ось таку страшну силу має вода», – підписала авторка цей відеозапис.

Крім того, через потужну зливу на Західній Україні, яка напередодні ввечері пролилася, зокрема, і над Раховом, обвалилося бетонне покриття мосту на автодорозі Рахів – Косівська Поляна – Кобилецька Поляна: опори конструкції підмила паводкова хвиля. Про що сповістив на своєму офіційному сайті губернатор регіону Геннадій Москаль.

За даними очільника Закарпатської облдержадміністрації, міст через потік Буркут можна об’їхати іншими вулицями, тож рахівчани, попри обвал переправи, таки потрапляють якось до себе в домівки.

Також керівник краю відзначив, що за ніч рівень води у затопленому центрі Рахова дещо спав. Надзвичайники і місцеві жителі розчищають вулиці гірського міста, до речі, найвищого в Україні, від поламаних гілок і бруду, знесених водою з гір.  

Повідомляється про затоплених 50 житлових будинків у місті. На щастя, із людей ніхто не постраждав.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Надзвичайні події, закарпаття, погода
В тему