18 Серпня 2018
Новини

У Львові графітчик ножем серйозно підрізав поліцейського

У Львові графітчик ножем серйозно підрізав поліцейського

33-річний капітан поліції отримав удар лезом ножа у грудну клітку від графітчика, який розмальовував фасад будинку. Після перенесеної операції стан поліцейського тяжкий, бо зловмисник, заподіявши ножову рану, зачепив життєво важливі органи. Про це йдеться у телесюжеті «ТСН.19:30» за 17 серпня.

Розігралася драматична ситуація на вулиці Ковжуна у середмісті Львова близько четвертої години ранку. Двоє молодиків з трафаретом і балончиком із фарбою розмальовували стіну будівлі, та якраз тієї миті над’їхало авто патрульних. Побачивши підозрілу діяльність юнаків, зупинилися, вийшли з авто та відрекомендувалися. Після чого зловмисники почали тікати. У ході затримання один із них раптово завдав ножового поранення капітанові поліції.

Поранений оперативник перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Його життю загрози не має, кажуть білі халати, та до лав патрульних не зможе повернутися щонайменше чотири місяці.

«Ушкоджена нирка зліва, ушкоджена наскрізь товста кишка, і велика крововтрата в живіт», – розповідає про стан пацієнта Ярослав Книш, хірург Львівської лікарні швидкої допомоги.  

Графітчиків затримали, їм по 20 років. Один із них студент, другий – безробітний. Призначено експертизи, які мають встановити, чи були хлопці тверезими на момент вчинення злочину. Тому з них, хто поранив копа, світить до 5 років тюрми.

Як з’ясували журналісти ТСН, на графіті-трафареті, яке юнаки малювали на стіні того злощасного вечора, зображено лице дівчини у профіль і міститься надпис «Хто замовив Катю Гандзюк?».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, патрульна поліція, кримінал
В тему