18 Серпня 2018
Новини

18 серпня: кого привітати з днем ангела

18 серпня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Ілона та Христина.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ІЛОНА

Ім’я Ілона католицьке, є варіантом грецького імені Олена, що означає «світла». Ілона дуже приваблива. Вона може бути не красива, але ніхто не відмовить їй у чарівності, вражає інших своїми великими очима, в яких начебто вкладена якась таємниця. Ілона товариська. Але своїх таємниць не довіряє навіть найкращій подрузі. Хоча зовні дівчина здається дуже спокійною, всередині вона гаряча і темпераментна, проте добре вміє керувати своїми емоціями. Жінка із цим ім’ям завжди прагне самоствердження. За будь-якого зручного випадку вона намагається демонструвати свої знання і здібності. В Ілоні живе бунтарський дух. Із дівчини виходить відмінний керівник. Якщо ж вона зважиться відкрити власну справу, то, найімовірніше, отримає відчутний дохід. Ілона любить подорожувати, переїжджати з місця на місце. Її мало цікавлять домашні справи, а кулінарія, в’язання або шиття абсолютно не входять в коло її інтересів. Ілона невпинно прагне підкорити наступного чоловіка, а, добившись свого, кидає його без жалю. Ілона має дивну здатність починати життя із чистого аркуша, геть забуваючи минуле. Дівчина не стане спокійною дружиною. Найчастіше любов і шлюб для жінки із цим ім’ям – дві різних речі. Навіть перспектива мати дітей не змінює поведінки Ілони. Дівчина володіє непостійним характером, чуттєва і романтична. З віком усе ж настає момент, коли Ілона готова зупинитися, маючи за плечима вже великий багаж «завойованих» мужчин. Тоді ця жінка стає зразковою домашньою дружиною, мудрою і консервативною. Господиня з Ілони посередня, вона не вміє готувати і не хоче цього вчитися. Домашнє господарство – не її покликання. Хоча материнський інстинкт у Ілони не надто сильний, але вона вміє піклуватися про своїх дітей, прагне записати їх у різні гуртки та секції.

ХРИСТИНА

Ім’я Христина утворене від латинського імені Christianus, що означає «християнка». У православних святцях згадується ім’я Христина, в католицьких – Християна (Крістіана), Христина (Христина, Крістена). Св. Христина в Західній Європі вважається покровителькою психіатрів і лікарів, звернення до неї, як вірять, виліковує від психічних і нервових розладів.

Характер Христини нагадує материнський. Вона кмітлива, рухлива дівчинка, з прекрасно розвиненою пам’яттю. Дуже спостережлива, хоча з боку здається, що вона сором’язлива. Рішення приймає обдумано. Власниця цього імені легко налагоджує контакти з незнайомими людьми. В особистому житті Христина досить мінлива. Вона відчуває потребу у взаємних почуттях. При цьому дуже швидко закохується і розчаровується. Христину буває складно зрозуміти. У неї непростий внутрішній світ і бурхливий темперамент. Безліч чоловіків приділяє увагу Христині. Вона не любить, щоб друзі вторгалися в її особисте життя. Христина цінує свою сім’ю. Часто їй попадається ревнивий чоловік. Не завжди можуть знайти взаєморозуміння зі свекрухою. У зимових Христин зазвичай народжуються дівчатка. Дуже щаслива в шлюбі осіння Христина. Вона вміє згладжувати конфлікти, поступатися чоловікові. Христина прагне створити сімейне вогнище з надійним і добрим чоловіком. У колективі Христя з усіма намагається підтримувати хороші взаємини, може постояти за себе. Жінка з цим ім’ям намагається домогтися високого становища в суспільстві, вибрати високооплачувану роботу. Якщо ж вона стане домогосподаркою, то буде вважати своє життя нещасним. Христина гостро реагує на критику на свою адресу, дуже любить компліменти, часто буває розважлива і вміє вчасно скористатися слабинками інших людей. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему