17 Серпня 2018
Новини

У Києві велосипедистка зупинила колону «автоандонів»

У Києві велосипедистка зупинила колону «автоандонів»

Цікаве відео відзняли дописувачі пабліку «ДТП.Київ.юа» на Саперно-Слобідській вулиці у столиці.

У той час, коли звичайні автомобілісти стояли у «тягнучці» на дорозі, частина кермувальників, поведінку яких у сучасному суспільстві характеризують ємким словом «автоандон», уже традиційно для столиці, вирішили пожвавити своє просування вперед, виїхавши на тротуар і продовживши рух хідниками. Така собі додаткова смуга руху, то нічого, що вузенька і призначена не для «залізних коней», а для людей із плоті та крові – пішоходів. Усяких там мамусь із візочками, пенсіонерів, дітей та інших категорій громадян, яких «автоандони» до уваги не беруть.

Не вперше таке видовище – машини, які їдуть тротуаром, щоб проїхати далі вздовж затору, – спостерігається в Києві. Але рідко хто наважується зробити зауваження. Змирилися і пішоходи, і водії-«терпила», які чемно повзуть черепахами в автомобільних корках, не порушуючи ПДР. Аж тут проти цілої колони автоандонів повстала дівчина-велосипедистка.

«В Києві на Саперно-Слобідській в корку дівчина-велосипедист самотужки зупинила потік жлобів на тротуарі:) Суспільство такий вчинок не схвалить (ви ж не поліція, ви не знаєте ситуації:) але ми знаємо рівень суспільства плюс-мінус. Так що велосипедист молодець! Не треба цих боятися, хай з усіма стоять!» – вважає автор допису. І, гадаємо, він таки правий.

Відео з вольовою велосипедисткою дивіться тут

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему