17 Серпня 2018
Новини

Місячний календар на 17 серпня

Місячний календар на 17 серпня

17 серпня Місяць знаходиться в фазі «Зростаючий Місяць». Це 6 місячний день в місячному календарі.

Про це повідомляє mirkosmosa.ru.

Місяць у знаку Скорпіон. Настав час прийняття найвідповідальніших рішень. Покращена розумова діяльність, зросла здатність до концентрації на суті проблеми і високий рівень самокритичності якнайкраще дозволяють відокремити справді важливе від наносного і малозначимого.

Можна сміливо братися за нові починання, розробляти бізнес-плани нових проектів і покладати на себе всілякі зобов'язання, які виявляться посильними.

6 місячний день. Один з найбільш сприятливих днів. У багатьох людей в цей день проявляється дар передбачення, загострюється інтуїція, відкриваються найрізноманітніші здібності.

Без пробуксовки просувається наукова або суспільна діяльність, легко налагоджуються найрізноманітніші контакти. День сприятливий для романтичного спілкування з представниками протилежної статі.

Місяць перебуває в фазі Зростаючbq Місяць. Перша місячна фаза веде свій відлік від молодика і до початку першої чверті Місяця (початку другої фази). В даний період Місяць розташовується на початку свого росту. Для першої фази властиве збільшення енергії для звершення запланованих справ.

У цей період рекомендовано будувати плани і приступати до нових проектів, зважувати і описувати плани розвитку новоспечених ідей, уважно розбирати проблеми і питання, як майбутнього періоду, так і ті, що залишилися нереалізованими з попереднього місяця за місячним календарем.

На фізіологічному рівні в першу місячну фазу організм накопичує сили. Енергійність ще досить мала в усіх сферах життя, чи то самопочуття, особисте життя або бізнес.

Як і в роботі, в особистому сфері настає етап переосмислення нинішніх взаємин і цілком ймовірно, виведення їх на найбільш високий рівень. Швидко виникають нові зв'язки і знайомства. Разом зі зростанням Місяця в цей період життєва енергія також зростає.

День тижня - п'ятниця, цей день перебуває під егідою Венери - таємничої, загадкової і світлої планети. Він здавна вважався жіночим днем. У цей день дівчатам і жінкам належало відпочивати, не завантажувати себе ніякими справами.

Оскільки Венера протегує витонченості і красі, створюючи у людини відчуття умиротворення, то в п'ятницю найкраще підводити підсумки робочого тижня і звільнятися від усього непотрібного. Найкраще - це підготуватися до наступного тижня. І жодним чином не намагатися провернути всю роботу до кінця робочого дня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему