17 Серпня 2018
Новини

Доброзичливий Рак і правдоруб Телець допоможуть Овнові вирішити всі проблеми

Доброзичливий Рак і правдоруб Телець допоможуть Овнові вирішити всі проблеми

Гороскоп на п'ятницю, 17 серпня 2018, підкаже усім знакам зодіаку, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Овен

Представникам цього знаку Зодіаку в п'ятницю не припадає довгоочікуваний відпочинок. На жаль, на ваші плечі ляже величезна кількість турбот, яку вам доведеться розгрібати самостійно. Так, це може бути важко, але при цьому цілком вирішуване. Не вішайте ніс і не поспішайте робити кроки назустріч своїм проблемам. Тоді удача вам посміхнеться.

Телець

Гороскоп на сьогодні для Тельців каже їм про те, що прийшов час відстоювати свої інтереси. Напевно вам необхідно буде поборотися не тільки щоб довести свою правоту, але ще і захистити тих, хто особисто для вас дорогий, але при цьому не може сам за себе постояти.

Близнюки

Ви довгий час були на самоті, але прийшов час розірвати це коло і відновити контакти з тими, з ким ще зовсім недавно були готові піти і в вогонь, і в воду. Якісна колективна робота може принести Близнюкам несподівано хороший прибуток. Втім при негативному збігу обставин і неуважність є шанси нарватися на небезпеку.

Рак

Уміння Рака бути хорошим другом і репутація людини, якій можна довіряти, може знадобитися сьогодні по відношенню до близьких людей. Так, гороскоп на п'ятницю говорить, що вам доведеться допомагати людям, жертвуючи собою. Але результат буде коштувати всіх зусиль.

Лев

Владні і різкі Леви, які звикли керувати всіма процесами в житті, останнім часом стали дуже м'якими по відношенню до деяких людей. Це не є чимось поганим, але при цьому повністю стирає вашу суть. Припиніть прогинатися під всіх.

Діва

Ймовірно, Діви сьогодні почують не один крик про допомогу, на звук якого будуть мчати стрімголов. Однак, гороскоп на сьогодні радить ретельно обміркувати всі "за" і "проти" і визначити, чи дійсно важливо пожертвувати собою заради чужого блага?

Терези

Сьогодні Терезам буде під силу здолати навіть найбільш безнадійну справу. Головне - не витрачати даремно сили (наприклад, на сварки або суперечки), а направити енергію в конструктивне русло. Постарайтеся уникати пліток і порожніх розмов..

Скорпіон

У Скорпіонів, як каже гороскоп на сьогодні, буде емоційно насичений і душевно теплий день. Так, ви будете сповнені трепетних почуттів, а також відчувати підвищену емоційність, яка, до того ж, буде мати позитивний характер. За серйозні справи вам сьогодні може і не варто братися. Краще просто розслабтеся і отримуйте задоволення від того, що відбувається навколо.

Стрілець

Припиніть використовувати вигадані розповіді для того, щоб стати популярнішими і сенсаційні. Вам варто нарешті навчитися управляти своїми думками, щоб не продукувати ті емоції, про які будете шкодувати. Часто Стрільці звинувачують всіх навколо в своїх бідах - пам'ятайте, винні у всьому основному тільки ви самі.

Козеріг

Гороскоп на п'ятницю говорить Козерогам: не зупиняйтеся. Вам принципово важливо продовжувати рухатися вперед. Трудовий і моральний застій, який зараз є у вашому житті, може перекочувати значно далі і тоді вирватися з цього полону буде значно складніше.

Водолій

Представники цього знаку часто роблять все наперекір долі - не квапте події, нехай все йде своєю чергою і тоді ви зможете розраховувати на її прихильність.

Риби

Сьогодні Рибам ні в якому разі не можна піддаватися ліні - наслідки можуть бути нереально важкими. Сумлінно виконуйте те, що потрібно, і удача посміхнеться вам. Постарайтеся не конфліктувати з тими, хто безумовно сильніше за вас.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему