16 Серпня 2018
Новини

Тернопільчанин вбив людину, бо йому всюди ввижалися мертв’яки

Тернопільчанин вбив людину, бо йому всюди ввижалися мертв’яки

У Тернопільській області хлопець, якому постійно ввижалися трупи, позбавив життя пенсіонера.

Пише видання «Резонанс».

Повідомлення про смерть 68-річного чоловіка надійшло до поліцейських від раніше судимого 25-річного жителя села Новосілка Підволочиського району. Прибувши на місце, правоохоронці встановили, що пенсіонер помер через численні травми. А побив нещасного якраз той, хто викликав «копів».

Зі слів начальника Підволочиського відділу поліції Андрія Купчака, зловмисник не раз звертався до поліцейських із неправдивими повідомленнями про те, що у нього на подвір’ї лежать людські трупи. Сільчанину таке ввижалося, коли він напивався. Тому стражі правопорядку були переконані, що це черговий фальшивий виклик. Та на місці драматичних подій побачили реального мерця…

Згодом убивця зізнався, що разом з односельцем того дня споживали спиртне. Конфлікт почався після того, як жертва зле відізвалася про матір молодика. Словесна перепалка переросла у бійку. Зловмисник, значно молодший і сильніший фізично, побив старшого чоловіка і покинув конати. Згодом, усвідомивши, що наробив, подзвонив у поліцію. На момент прибуття слідчо-оперативної групи потерпілий уже був мертвий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, містика, вбивство, поліція, тернопіль
В тему

Останні матеріали