16 Серпня 2018
Новини

За псевдо-мінування жартівник отримав реальне покарання

За псевдо-мінування жартівник отримав реальне покарання

Нещодавно Апеляційний суд Херсонської області виніс вирок любителю телефонних жартів про «мінування» будівель.

Йому «світить» 4 роки за ґратами у кримінально-виконавчій установі закритого типу», – зазначається в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Про це пише сайт «Експрес-онлайн».

Горе-жартівник живе у Миколаївській області. Одного разу після сварки з батьками чоловік вирішив їм помститися. Синок з мобільного телефону матері зателефонував у поліцію і повідомив, що будинок заміновано. На місце приїхали екстрені служби та оперативні підрозділи правоохоронців, але вибухівки не знайшли.

«Мінувальника» вичислили досить швидко. З’ясувалося, що чоловіка уже 4 рази притягували до відповідальності за аналогічні злочини. Він дзвонив, як правило, після сімейних сварок з батьками, братом та колишньою дружиною.

Вироком Жовтневого районного суду зловмисника відправлено за ґрати на два роки. Але прокурор вирішив, що це занадто лояльне покарання і подав апеляцію. Справу переглядала колегія суддів Херсонського Апеляційного суду, яка скасувала вердикт своїх колег із першої інстанції.

«Постановити новий вирок, яким призначити покарання за ч. 2 ст. 259 КК України у виді чотирьох років позбавлення волі з відбуттям покарання у кримінально-виконавчій установі закритого типу», – зазначається в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, замінування, суд, херсон
В тему