15 Серпня 2018
Новини

Потап і Настя Каменських разом гайнули до Італії

Потап і Настя Каменських разом гайнули до Італії

Першим світлиною із італійського відпочинку (висновок про Італію напрошується, судячи з мови попереджувальних і рекламних написів на фото) поділився у соцмережі Олексій Потапенко, відомий як Потап. На опублікованому знімку репер красується із келихом шампанського в руці у джакузі, тоді як прямо за спиною в нього хлюпочеться море. Судячи з хештегу, яким Олексій супроводив допис, дія відбувається на пляжі Марамео в курортному італійському Сорренто.

Свіже фото Потапенко підписав доволі зухвало, натякаючи на початок передвиборного неспокою в Україні: «Голосуйте за Олексія Потапенка номер 23 у виборчих п***ськах!».

В свою чергу Анастасія Каменських, напарниця Льоші по герту «Потап і Настя», який не так давно розпався, опублікувала на своїй сторінці в «Інсті» світлину себе коханої, де хизується бронзовою засмагою, набутою в Італії. Настя обрала для фотосесії чорно-білий лук – чорний верх, білий низ – і традиційно надула губи каченям. Чергове фото співачка позначила хештегом #miaitalia і піктограмою у вигляді сердечка, зізнаючись у любові до мальовничої країни.

Судячи з того, що обоє зірок із музичного колективу «Потап і Настя» перебувають зараз у Італії, перебувають там вони разом. А все ж наполегливо продовжують спростовувати чутки про почуття між ними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, олексій потапенко, настя каменських
В тему