15 Серпня 2018
Новини

Світлана Лобода відкрила секрет імені доньки

Світлана Лобода відкрила секрет імені доньки

Світлана Лобода розповіла, чому назвала свою молодшу дочку Тільда.

Про це повідомляє eg.ru

За словами співачки, незвичайне ім'я дівчинка отримала на честь знаменитої актриси Тільди Свінтон. Світлана підкреслила, що Свінтон – одна з її улюблених кінозірок. Її захоплює талант британки, а також непересічна врода.

Ім'я доньці співачка обирала вже після її появи на світ, так як хотіла спочатку познайомитися зі дитиною. Світлана зазначила, що дівчинка дуже схожа на батька, проте його імені знову не назвала.

До слова, Тільда Свінтон – 57-річна британська актриса. Вона відома за роботою у таких картинах як: «Костянтин: Володар темряви», «Хроніки Нарнії», «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» та «Доктор Стрендж».

Коротке, біляве волосся, знебарвлені брови і вії, прозора ельфійська шкіра, худоба та 180 сантиметрів зросту – роблять актрису Тільді Свінтон схожою на жительку іншої планети. Її краса нестандартна та кричуща. Жінку поправу вважають майстром перевтілення.

Відомі дизайнери, яких вона надихає, не раз заявляли, що Тільда – ікона сучасної жінки – прихильниця андрогінного стилю і природного макіяжу.

Зараз красуня зустрічається з художником, який молодший від неї на 18 років.

Нагадаємо, Лобода вдруге стала мамою 24 травня. Світлана народжувала у Лос-Анджелесі. Пологи пройшли успішно і без ускладнень в одній з кращих клінік – Седар Синай, де народжували Мадонна, Ірина Шейк, Кім Кардашьян та інші світові знаменитості.

Вага дитини – 3 кг, зріст – 48 см. У 35-річної Світлани Лободи вже є дочка – 7-річна Єва, яку співачка народила від хореографа Андрія Царя.

Досі ходять чутки, що другу доньку Лобода народила від 55-річного соліста групи Rammstein Тілля Лінденманна, хоча сам музикант спростовує цю інформацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, світлана лобода
В тему