10 Серпня 2018
Новини

Сонячне затемнення 11 серпня: як це явище вплине на людей?

Сонячне затемнення 11 серпня: як це явище вплине на людей?

11 серпня відбудеться чергове астрономічне диво – часткове сонячне затемнення. Це вже третє затемнення за літо. Таку низку явищ називають «парадом затемнень». Так, 13 липня Сонце частково прикрила тінь Місяця, 27 липня сталося найдовше місячне затемнення в XXI столітті, а третім знову буде сонячне, – пише «Strana.ua».

Затемнення відбувається, коли між Землею і Сонцем знаходиться Місяць. Він, частково або повністю, закриває світило від спостерігача на Землі.

Де побачать затемнення?

Цього разу сонячне затемнення побачать жителі Канади, північних штатів США, а також у Гренландії, Скандинавії, Великобританії, країнах Балтики, Росії, Китаї, Монголії, Казахстані. Під час заходу сонця затемнення буде видно в Північній і Південній Кореї. Українці також зможуть за ним спостерігати.

Розпочнеться воно о 11:47 за київським часом.

Як затемнення впливають на людей?

Астрологи вважають, що будь-яке затемнення впливає на людину, оскільки Сонце відповідає за життєву енергію, волю, силу духу і творчість. На їхню думку, сонячне затемнення – це час чекати глобальних змін і готуватися до них.

У стародавні часи вважалося, що затемнення – це прояви гніву богів і провісники покарань, які божества нашлють на людей. Після них завжди побоювалися стихійних лих і неврожаю.

Астрологи радять не приймати важливих рішень, оскільки не можна буде продумати всі можливі наслідки. І попереджають, що вплив затемнення буде відчуватися за два тижні до настання і два тижні після. У людей може погіршуватися самопочуття і настрій, є ймовірність загострення хронічних хвороб. Люди з сильною залежністю від метеорологічних явищ, будуть відчувати сильний головний біль, різке почастішання серцебиття і скачки тиску. Тому потрібно уважно стежити за здоров'ям, берегти і щадити себе, не перевтомлюватися і уникати будь-яких негативних емоцій і думок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, наука, прогноз астрологів
В тему