10 Серпня 2018
Новини

Як чоловіки купують секс у жінок, які не продаються

Як чоловіки купують секс у жінок, які не продаються

У 2004 році Рой Ф. Баумейстер і Кетлін Д. Вос опублікували в журналі Personality and Social Psychology Review статтю, в якій представили людські гетеросексуальні і, до певної міри, романтичні відносини як економічну модель.

Чоловіки – покупці і створюють попит. Жінки – продавці і контролюють пропозицію.

У давнину з жінкою взагалі не рахувались, вона була людиною «другого сорту». Працювала на полі, дивилась за господарством, народжувала дітей, не мала ніякого права голосу. У жінок була одна зброя – секс, яку вони почали вдало використовувати, поки це зіграло з ними злий жарт, за який ми розраховуємось досі!

Ви ніколи не задавалися питанням, звідки беруться наші сексуальні забобони? Наприклад, про те, що жінка не повинна загравати перша або що вона не повинна відкрито пропонувати секс. Що навіть якщо хочеться, треба «поламатися». Що, навіть знявши труси, не можна вести себе розкуто, а то «раптом він про мене погане подумає». І навпаки, що чоловік повинен ініціювати і вести флірт, «затягнути» жінку в ліжко, бути самцем, який покорить, візьме самку.

Ми всі поклоняємось культу невинності, і це не погано! Але ми обговорюємо невинність лише дівчат, тільки дівчина має бути чиста, добра, скромна. У хлопчиків інший культ не бути незайманим. Ніколи. Ти займався сексом? Звичайно. Чоловіча сексуальність в рамках економіки не цінується, тому немає ніякої потреби себе «берегти». Навпаки, чим більше у хлопця перемог, тим він крутіший. Ось тільки дівчаток вчили протилежним штукам, і хлопчикам доводиться вмовляннями, погрозами, лестощами, обманом, та чим завгодно виманювати секс. І не для того, щоб зробити партнерці добре, а щоб самим не виставити себе невдахами.

Серед розмов як і в чоловіків так і в жінок, часто можна почути слова «проститутка», «повія». Чоловік може спати з такими дівчатами лише раз, а для відносин шукає іншу, «правильну» (так званий комплекс Мадонни/повії), часто зраджуючи їй з «повіями», тому що «правильна» жінка недостатньо розкута і не задовольняє його в сексі.

Ми одразу принижуємо цінність таких жінок, що підтверджує теорію, що секс – це валюта! Простіше кажучи, чим більше чоловіків було у жінки, тим більше вона знецінюється!

В кінці хотілося б сказати, що це тільки ваше діло з ким і як проводити час. Але водночас хотілося б побажати, не сприймати секс, як засіб розрахунку чи засіб досягнення якоїсь мети, сприймайте його як прояв любові до свого партнера!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, наука, стосунки, кохання, секс
В тему