7 Серпня 2018
Новини

Вечеря Порошенко в елітному київському ресторані викликала ажіотаж в Інтеренеті

Вечеря Порошенко в елітному київському ресторані викликала ажіотаж в Інтеренеті

Президент Петро Порошенко вечеряв з родиною у київському ресторані Manu.

Про це повідомив політичний аналітик Ярослав Макітра в Facebook, – пишуть українські ЗМІ.

«Вечеряємо з друзями і тут такі несподівані гості по сусідству. Петро Порошенко з родиною. Можливо, і не зовсім коректно, але таки зробив фото. Місце все-таки публічне: київський ресторан "Manu"», – написав він.

На фото Макітри видно президента у компанії дружини, двох дочок і сина. Не вистачало тільки старшого сина Олексія. Глава держави сидів за звичайним столиком.

Охоронці президента ніяким чином не відреагували на те, що відвідувачі ресторану Manu фотографували главу держави разом з родиною під час вечері.

До слова, у ресторані підтвердили, що у них вечеряв президент, але пригадати точну дату його візиту не змогли.

Востаннє Порошенко з'являвся на людях або в ефірі телебачення 28 липня. З того часу президент присутній в інфопросторі лише за допомогою постів cоцмережах і повідомлень на сайті Адміністрації президента.

Також журналісти намагалася отримати коментарі в Адміністрації президента. Але на момент виходу новини, там не піднімали слухавку.

Зазначимо, заклад розташований у центрі Києва, за адресою вулиця Велика Васильківська, 94. Це ресторан сучасної перуанської кухні. Manu відкрився відносно недавно, лише в минулому році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, ресторани
В тему