6 Серпня 2018
Новини

У Запоріжжі неповнолітня, тікаючи від копів, збила двох людей

У Запоріжжі неповнолітня, тікаючи від копів, збила двох людей

У Запоріжжі неповнолітня дівчина, яка перебувала за кермом легкового автомобіля, врізалася в службовий автомобіль поліції, після чого, залишивши місце ДТП, збила двох пішоходів, яких госпіталізували з важкими травмами, – пише «ua.interfax.com».

Як повідомила агентству прес-офіцер патрульної поліції Запоріжжя Олена Литвинець, пізно ввечері 5 серпня в Запоріжжі на перехресті вулиць Молодіжної та Республіканської Daewoo Racer протаранив автомобіль патрульної поліції, після чого, тікаючи від переслідування, збив двох чоловіків – пішоходів.

Рух Daewoo Racer заблокував інший поліцейський автомобіль. Під час затримання водія з'ясувалося, що за кермом перебувала неповнолітня дівчина, яка не має прав. Також у салоні автомобіля на пасажирському місці перебував нетверезий власник машини.

«Дівчина була налякана. 27-річний чоловік не пояснив, з якої причини передав кермо 17-річній неповнолітній, але пояснив, що дівчина злякалася, розгубилася і переплутала педаль газу та гальма», – розповіла О. Литвинець.

За даними поліції, двох постраждалих чоловіків-пішоходів госпіталізували до міської лікарні – одного з переломом кісток таза, другого – з переломом обох ніг.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, запоріжжя, дтп, поліція
В тему