6 Серпня 2018
Новини

Неспокійна неділя: в двох кінцях України невідомі кидалися «коктейлями Молотова»

Неспокійна неділя: в двох кінцях України невідомі кидалися «коктейлями Молотова»

В Ізмаїльському районі в с. Озерна (Одеська область) хулігани кинули скляну пляшку, наповнену запальною рідиною (відомої як «коктейль Молотова»), в бік вікна житлового приватного будинку, після чого поспішили покинути місце події, – пише «od-news.com».

Це подія трапилася 5 серпня, в недільний день. Крім запальної суміші вони підірвали петарду прямо біля воріт.

Співробітники поліції, які прибули на виклик, виявили осколки від пляшки, яка розбилася, потрапивши у віконний укіс, і обпалений клапоть тканини.

Н. Старцева, що займає пост начальника слідчого відділу в Ізмаїлі, повідомляє, що те, що трапилося кваліфіковано як хуліганство. Зараз ведеться розшук підозрюваних, яким належить виплатити штраф, провести 6 місяців під арештом або до 5 місяців тюремного ув'язнення.

До слова у Кам'янсько-Дніпровському районі Запорізької області того ж 5 серпня, в неділю, підпалили будівлю сільської ради, через що пошкоджена віконна рама.

Повідомлення від диспетчера Державної служби з надзвичайних ситуацій надійшло близько 12:20 у Кам'янсько-Дніпровське відділення поліції. Повідомили, що в будівлі сільради виникла пожежа, в результаті якого пошкоджено віконну раму.

Поліція Запорізької області повідомляє, що проводить дії щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, поліція, запоріжжя, одеса
В тему