6 Серпня 2018
Новини

Трагічні вихідні: за минулу добу у Києві втопилося три людини

Трагічні вихідні: за минулу добу у Києві втопилося три людини

Протягом минулої чергової доби київські водолази дістали тіла 3-х потопельників.

Про це інформує «KyivOperativ» на своїй сторінці у Facebook.

Минулої чергової доби столичні рятувальники тричі отримували виклики про те, що на різних озерах столиці знаходяться тіла потопельників.

Перше повідомлення до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло 5 серпня о 06:04 про те, що на річці Десенка, що у Дніпровському районі столиці, знаходиться тіло людини.

На місце події було направлено водолазів Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у м. Києві. Рятувальники за допомогою водолазного-рятувального спорядження на відстані 130 м від берега на поверхні води дістали тіло чоловіка з річки та передали працівникам правоохоронних органів.

Наступний подібний виклик рятувальники отримали о 12:55 про те, що на озері Середнє Вигурівське, що у Деснянському районі столиці, знаходиться тіло людини.

Прибувши до місця події, рятувальники 43-ї Державної пожежно-рятувальної частини виявили на відстані 4 м від берега на поверхні води тіло потопельника. Діставши тіло з води, бійці передали його правоохоронним органам.

Останній тривожний виклик до рятувальників надійшов о 13:01 про те, що на озері Тельбін, що у Дніпровському районі столиці, у воді знаходиться тіло людини.

Водолази-рятувальники на відстані 25 м від берега на глибині 5 м знайшли тіло чоловіка 1983 року народження, якого було передано правоохоронним органам.

Причини та обставини трагічних випадків будуть встановлюватися правоохоронними органами.

Загалом, з початку 2018 року на водних об'єктах міста Києва загинуло 44 особи, врятовано 8 чоловік.

Шановні Кияни та гості столиці! Головне управління ДСНС України у м. Києві наголошує на необхідності дотримання правил безпечного відпочинку на природі та біля водоймищ. Не варто втрачати пильність та нехтувати власною безпекою, адже наслідки можуть бути трагічними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, водойми, смерть
В тему