6 Серпня 2018
Новини

Місячний календар на понеділок, 6 серпня 2018: краще не затівати нічого нового

Місячний календар на понеділок, 6 серпня 2018: краще не затівати нічого нового

6 серпня 2018 року розпочався 24 місячний день. Нейтральний і щодо пасивний день. Відносини з іншими людьми потрібно будувати без грубої сили, не конфліктувати. Краще за все не затівати нічого нового, а продовжувати вже початі справи. День гарний для зачаття, лікування та профілактики здоров'я.

Місяць перебуває в порядку спадання фазі. Для даного періоду властива неквапливість, м'якість, якась млявість. Це час досить пасивний. Сили і енергія в даний час стрімко йдуть на спад.

Свіжі думки та ідеї слід відсунути на початок наступного місяця за місячним календарем, а поки підвести підсумки. Краще зменшити фізичні і психічні навантаження. Рекомендовано цуратися конфліктів, як в справах бізнесу, так і в особистих відносинах. Характерно підвищення ймовірності сварок і розставань.

Люди в цей період вкрай чутливі, вразливі, у великій мірі схильні до образ. Місяць знаходиться в знаку Близнюки. Це час швидких і енергійних справ. Але в силу імпульсивності варто зайнятися проблемами, що не вимагають особливої концентрації уваги.

Постійне бажання переключитися на іншу діяльність не сприяє копіткій роботі, що вимагає мобілізації всієї уваги, тому всі довгострокові проекти, на вирішення яких необхідно витратити більше одного дня, варто відкласти в шухляду до настання сприятливого періоду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему