6 Серпня 2018
Новини

До Овнів прийдуть гості, а Левам не варто дивитися телевізор

До Овнів прийдуть гості, а Левам не варто дивитися телевізор

Гороскоп на 6 серпня 2018 року підкаже усім знакам зодіаку, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Овен

Можливі незаплановані, але приємні гості. Овни, задумайтеся, чи не перебільшуєте ви значимість грошей? Можливо, ви забуваєте про інше щастя.

Телець

Робота сьогодні принесе вам хороші перспективи на майбутнє. Якщо дізнаєтесь чиюсь таємницю, постарайтеся забути про неї, вона не принесе вам нічого хорошого.

Близнюки

Що ж тут довго думати? Відповідайте так! Нехай все йде своєю чергою, головне дихайте рівно.

Рак

Раки цілий день будуть як в рожевому тумані, а все тому, що вони оповиті романтикою. Сьогодні Ракам буде корисно якомога більше спілкуватися з однодумцями.

Лев

Сьогодні Леви можуть виїхати на зустрічну смугу стереотипів, систем і переконань, але проїдуть її дуже успішно. Захистіть себе сьогодні від телевізійних новин.

Діва

Це відмінний день для здійснення будь-яких задумів Дів, що вимагають рішучості. Гарний настрій Дівам допоможе їм у важливій справі.

Терези

Сьогодні відмінний день для покупки подарунка. Сьогодні доведеться згадати про здоров'я.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони повинні сказати собі: «Я зможу!», тому що реально зможуть. Якщо отримаєте якусь пропозицію, не відповідайте відразу, ви повинні добре подумати.

Стрілець

Знайомство, якому Стрільці можуть взагалі не надати будь-яке значення, може волею долі виявитися любов'ю всього вашого життя. Чим більше ви займаєтеся чужими справами, тим вище шанси досягти успіху у вирішенні власних проблем.

 Козеріг

Сьогодні Козероги будуть повертати борги, що поліпшить їхній матеріальний стан. Зірки говорять, що сьогодні у Козерогів повинні бути «вушка на маківці».

Водолій

День на роботі пролетить дуже швидко, подарувавши вам самозадоволення. Можливі, додаткові завдання від начальства.

Риби

Сьогоднішній день дасть вам можливість здійснити акт благодійності. Рибам не варто змушувати себе посміхатися, якщо не хочеться, але потрібно залишатися коректним до оточуючих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему