31 Липня 2018
Новини

Енергія Коридору затемнень. Гороскоп на серпень

Енергія Коридору затемнень. Гороскоп на серпень

Не треба переживати про те, що останній місяць літа починається з періоду спадаючого  Місяця, - всім охочим активно попрацювати або «з вогником відпочити» місячних енергій цілком вистачить на здійснення своїх планів. При цьому не слід забувати: практично весь серпень вас будуть супроводжувати енергії Коридору затемнень, тому діяти треба обережно і продумано.

Овен

Для Овнів в серпні настає період активного переосмислення життя і перезавантаження відносин. Крім того, у них буде бажання встигнути відразу все: і ударно попрацювати, і весело відпочити. Але поєднати всі ці три важливих заняття буде не так вже просто, і Овнам потрібно буде вибирати, чим займатися в першу чергу.

Телець

Тельцям в цьому місяці захочеться, щоб все було просто і зрозуміло. Легко сказати, але важко зробити - представникам цього знаку потрібно постаратися не вникати в складні процеси і проблемні переговори. У серпні їм потрібно вибрати щось одне: або спокійно відпочивати в приємній компанії, або виконувати свої робочі обов'язки неупереджено і сумлінно.

Близнюки

 Де б вони подумки або фізично не знаходилися, Близнюкам прийшла пора «повернутися додому». Навіть якщо вони нікуди не виїжджали в реальності, душа і думки Близнюків в середині літа витали десь в хмарах. Пора спуститись «з небес на землю» і зайнятися реальними справами, що потребують старанності, уваги і повної віддачі сил.

Рак

Багатьом Ракам минулий місяць приніс відчутну матеріальну винагороду за їх багатомісячні і навіть багаторічні труди. Їм не варто зупинятися на досягнутому - потрібно продовжувати старанно працювати, спілкуватися і втілювати в життя найсміливіші ідеї. Серпень буде сприяти тим Ракам, які не будуть байдикувати і лінуватися.

Лев

Для Левів цей місяць буде насичений різними святами, активним спілкуванням з людьми, в тому числі з новими корисними знайомими. Енергії та хорошого настрою їм буде вистачати і на відпочинок, і на розваги, і на роботу, і на бізнес. Головне правило в цьому місяці для Левів - стежити за собою, не переїдати і не зловживати алкоголем.

Діва

 Люди, що прийшли в світ під цим сузір'ям, в серпні можуть розриватися між двома крайнощами. З одного боку, їм буде хотітися всюди встигнути, скрізь побувати і з усіма поспілкуватися. А з іншого - вони відчують лінь і апатію. Дівам не потрібно змушувати себе робити те, що їм важко. Потрібно прислухатися до своїх потреб і йти собі назустріч.

Терези

Терезам в цьому місяці потрібно весь час тримати себе в тонусі. У той час коли інші відпочивають і займаються своїми особистими справами, у представників цього знаку є хороша можливість заробити. Терези самі вирішуватимуть, як використовувати цю можливість, але упускати її не варто, тому що при такому ставленні наступний сприятливий період може і не настати.

Скорпіон

 У серпні Скорпіонів чекають хороші перспективи як на роботі, так і в особистому житті. Головна рекомендація для них в цей період - не розмінюватися на дрібниці. Не варто витрачати дорогоцінний час на рутинну діяльність, яку можна буде виконати в будь-який інший момент. Необхідно мислити більш масштабно і творчо, займаючись тим, до чого лежить душа.

Стрілець

 Перед Стрільцями в цьому місяці може виникнути важливий і відповідальний вибір, що стосується їхнього сімейного життя. Представникам цього знаку не рекомендується покладатися на волю випадку, а також перекладати відповідальність на когось іншого. Рішення повинні приймати тільки вони, попередньо добре зваживши всі «плюси» і «мінуси».

Козеріг

 Якщо у Козерогів на цей місяць вже призначені заходи, пов'язані з ремонтом і будівництвом, то вони вчасно відчули вірний напрямок свого життя. Навіть якщо таких планів не передбачалося, потрібно озирнутися навколо себе і подумати, що потребує косметичного ремонту, удосконалення і апгрейду.

Водолій

 Люди, що народилися під цим сузір'ям, відчули на собі складні і небезпечні енергії Коридору затемнень. З огляду на той факт, що вплив цих енергій триватиме весь серпень, Водоліям потрібно ретельно стежити за своїм здоров'ям, не перевантажуватися, не ризикувати і більше проводити часу на свіжому повітрі.

Риби

Серпень наповнить Риб енергією, оптимізмом і ентузіазмом. Їхні плани будуть здійснюватися легко і без зволікань, і оточуючим не так просто буде збити їх з пантелику. Представники цього знаку будуть «йти по життю сміючись», заряджаючи інших своїм щирим життєлюбством і оптимістичним настроєм.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп, місячний календар
В тему