31 Липня 2018
Новини

На Житомирщині «зек» утік через вікно туалету

На Житомирщині «зек» утік через вікно туалету

У Житомирській області поліція розшукує молодика, який утік з виправної установи.

Житомирська поліція оголосила в розшук в’язня, який здійснив утечу з виправної установи, протиснувшись у вікно вбиральні. Про це інформує Відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«Правоохоронці встановлюють місцезнаходження Пузовікова Артема Ігоровича, 28.08.1998 р. н. Чоловік 31 липня, близько 13.10, втік з приміщення Житомирського обласного медичного консультативно-діагностичного центру через вікно туалету», – ідеться в повідомленні прес-служби житомирських копів. 

Повідомляється, що у 2017 році Пузовікова посадили на чотири роки за розбій. Крім того, раніше молодик не раз опинявся на лаві підсудних за «кримінал», пов’язаний із незаконним поводженням із наркотиками.

До медустанови засудженого доставили для обстеження, бо став скаржитися на самопочуття. Відомо, що «зек», який подався в біга, народився в Житомирі, та до того, як потрапив за ґратки, проживав у столиці.

«Його прикмети: зріст 180 см, худорлявої тілобудови, волосся темне. Мав бороду та був одягнений у спортивний костюм», – описують втікача житомирські правоохоронці і надають фото.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця перебування Артема Пузовікова, просять повідомити про це за телефонами: (0412) 40-74-20, (067) 969-52-46, (093) 140-74-98 або «102» – чи звернутися до найближчого відділу поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, житомир
В тему