31 Липня 2018
Новини

На Миколаївщині з фури сповз вантаж і убив пішохода

На Миколаївщині з фури сповз вантаж і убив пішохода

У місті Первомайську Миколаївської області сталася трагедія на дорозі: через перекидання вантажу тиру загинув випадковий пішохід. Водій габаритного автомобіля відбувся легкими травмами.

У вівторок, 32 липня, в Первомайську на вулиці Київській, біля АЗС, 26-літній водій багатотоннажного авто марки Renault Magnum не впорався із керуванням і допустив перекидання вантажу на узбіччя. За нещасливим збігом обставин, там якраз ішов пішохід. Інформує Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У результаті цієї ДТП загинув чоловік-пішохід, особу якого встановлюють правоохоронці. Водій фури зазнав численних тілесних ушкоджень.  

На місці трагічного інциденту працювали слідчо-оперативна група Первомайського відділу поліції та рятувальники. Рух на цьому відрізку шляху був тимчасово обмежений.

За вказаним фактом слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із забороною керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Тривають слідчі дії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, поліція, миколаїв
В тему