29 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 29 липня 2018 - відкрийте нову справу

Місячний календар на 29 липня 2018 - відкрийте нову справу

29 липня 2018 року в 12:00 - хороший день для розвитку партнерських відносин, зміцнення зв'язків і контактів. Продуктивними виявляться поїздки, переговори.

Добре починати нову справу, укладати договір, здійснювати операції, закладати перший камінь в будівництво чого завгодно. Показано починати ремонт, будівництво будинку. Договори, укладені в цей день, будуть мати хороші перспективи і, як правило, приносять найбільший прибуток.

День розширення зв'язків і зміцнення авторитету! Зміцнення відносин. В цей день йде включення кармічного пам'яті і всі події, що треба розглядати з цієї точки зору.

У людей поліпшується самопочуття, підвищуються настрій, фізична і емоційна активність. Людина стає більш енергійною і щасливою.

Саме тому на цей період емоційного і фізичного підйому слід планувати всі свої найважливіші й відповідальні справи. Цей день допоможе позбутися від туги, депресії, неприємних спогадів. Займіться повсякденними справами.

Місяць у знаку Стрілець. Це час сприяє вирішенню юридичних проблем, початку судового розгляду, подачі рапортів, заяв, а також початку співпраці із закордонними фірмами. Невідповідний час для будівництва, земляних робіт, занять, пов'язаних з обробкою каменю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему

Останні матеріали