29 Липня 2018
Новини

У Тельців проблеми з керівництвом, а Дів потягне в авантюри

У Тельців проблеми з керівництвом, а Дів потягне в авантюри

Гороскоп на неділю, 29 липня 2018 року, підкаже усім знакам зодіаку, як краще провести цей день.

ОВЕН

День буде веселим і цікавим. Але очікується складності в професійній сфері - не хвилюйтеся, просто так склалися обставини. У другій половині дня будьте готові до зустрічі з минулим, головне не поспішати - відновити відносини ви завжди встигаєте.

ТЕЛЕЦ

Цей день подарить багато позитивних емоцій. Не звертайте уваги на критичні виходи керівництва - ваш строгий бос знову вставав не з тої ноги. На любовному фронті сьогодні суцільні сюрпризи - вас чекають і ніжні визнання, і подарунки, і навіть романтичний пікнічок.

БЛИЗНЕЦЫ

Старайтесь допомогти оточуючим людям - і настрій підніметься, а плюси в карму додаються. Але не забувайте про власні потреби і бажання - балувати себе і приємно і корисно. На сьогоднішній вечір складена культурна програма.

РАК

Службові проблеми бажано вирішити спільно з колегами - не бійтеся, ваші геніальні ідеї ніхто не краде. А на любовному фронті сторонні люди не потрібні - прийшла пора розмови з коханою людиною і домовитися до чого-небудь конкретного.

ЛЕВ

Старайтесь не конфліктувати з оточуючими - сьогодні зірки допоможуть спокійним і врівноваженим представникам знаку. Присвятіть час домочадцям і вирішіть пару сімейних проблем - і ви задоволені, і родичі не нервують.

ДЕВА

Ця доба переповнена спокусами -  не втягуйтесь у сумнівні авантюри. У вас з'явиться шанс завести корисне та перспективне знайомство. Не сидіть вдома і відправляйтесь я в клуб або в ресторан.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні всі проблеми вирішуються, стосунки налагоджуються, знайомства заводяться. Але не забудьте про обіцянки, які ви дали своїм друзям - післяобідню зустріч скасовувати не можна. А ось побачення з шанувальниками можна відкласти.

СКОРПІОН

Сьогоднішня доба підходить для вирішення фінансових питань. Багатіями ви, звичайно, не станете, але "зайві" купюри в гаманці з'являться - витратьте їх на себе, ви це заслужили. У сфері сімейних взаємин змін не очікується - родичі зайняті своїми справами, і їм не до вас.

СТРІЛЕЦЬ

Цей день треба присвятити собі коханому. Займіться творчістю або організуйте святковий захід - друзі з радістю до вас приєднаються. На любовному небосхилі сонечко, але ввечері погода зміниться - діставайте романтичний дощовик і готуйтеся до сюрпризів.

КОЗЕРІГ

День сприятливий для бізнесу і переговорів. Вечір підходить для вирішення проблем особистого характеру - ви зможете налагодити відносини і з коханими, і з родичами, головне, як то кажуть, захотіти.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні у вас є шанс подружитися з деякими колегами. Виберіть підходящий момент і запросіть нових приятелів на корпоративний захід на нейтральній території. Вечір добрий для сімейного шопінгу - похід по магазинах сподобається всім, ще й добавки захочеться.

РИБИ

Ви зможете виплутатися з будь-яких складних ситуацій. Але не хваліться і не намагайтеся допомагати оточуючим. У другу половину дня можливі сюрпризи від давніх шанувальників. Не хвилюйтеся - цього разу обійдеться без дуелей і серенад, і ваших сусідів ніхто не потривожить.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему