28 Липня 2018
Новини

Ракам час лікуватися, а Козерогам йти в похід

Ракам час лікуватися, а Козерогам йти в похід

Гороскоп на суботу 28 липня 2018 року підкаже усім знакам зодіаку, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Овен

Буде природне прагнення поділитися новинами або поповнити знання, а також «заглянути за горизонт». Вдала доба для всіх, хто вчиться, відпочиває або адаптується в чужій країні, розширює кругозір, пише тексти, подорожує, налагоджує контакти, має справу з особистою аудиторією. Наприклад, для журналістів, перекладачів, артистів, рекламників, педагогів.

Телець

День вдалий для Тельців, що вважають за краще в будь-яких обставинах залишатися в позитивному стані духу, а також для тих, хто в будь-яких умовах прагне до нових контактів і знань. Якщо вам притаманні ці якості, ви зможете знайти взаєморозуміння з усіма без винятку, починаючи з домочадців, дітей, батьків та інших представників вашого звичного оточення, і закінчуючи абсолютно не знайомими вам людьми.

Близнюки

Потрібні люди охоче прийдуть на ваш заклик, і навіть самі почнуть шукати зустрічей з вами. День підходить для обговорення конкретних нагальних тем: спільних планів, поїздок, творчих акцій, дитячих і подружніх проблем. Вдалий момент для бесіди з юристом, лікарем, репетитором, персоналом іноземних фірм і освітніх установ. Важливий діалог не варто відкладати на вечір.

Рак

Не варто ухилятися від повсякденних справ, сьогодні вони здатні перетворитися в захоплюючий і навіть творчий процес. Вітаються допитливість і товариськість, рутинні клопоти можна поєднувати з самоосвітою або пошуком нових зв'язків. Можливі успіхи в лікуванні хвороб. Крім того, старанність і ентузіазм обіцяють результат на матеріальному рівні, якщо не в формі конкретних грошових надходжень, то в вигляді перспективи.

Лев

У цей день Левам варто зробити акцент на креативі, а також на справах, пов'язаних з підтриманням зв'язків, з науковою, рекламною або письменницькою діяльністю. Саме час відпустити на волю свою творчу думку, застосувати свій літературний, педагогічний або артистичний талант: ви не тільки отримаєте задоволення, але і почнете нову главу в своїй біографії, зробите крок до самореалізації і слави. Добре займатися розвитком мовних навичок, заводити знайомства, ділитися ідеями, оновлювати контент.

Діва

Ви зможете порадіти за когось іншого, чия доля і талант вам небайдужі. Наприклад, будете пишатися успіхами дітей. Якщо в новинах вас щось бентежить, не варто заздалегідь бити тривогу: до кінця літа ситуація зміниться знову. Переговори ефективніше в першій половині дня, особливо, якщо їх темою є житло, відпустка, творчість, навчання, сімейну справу або батьківський обов'язок.

Терези

Вам вдасться подолати невпевненість або перешкоду, влитися в інформаційний потік, вплинути на події. Це вдалий день для знайомств, переписки, коротких поїздок, обговорення креативних ідей. Вас порадують новини від друзів, дітей, далеких знайомих. Позитивна звістка може прийти з навчального, медичного або творчого закладу, туристичної фірми або іноземного представництва.

Скорпіон

На успіху і доходах відіб'ється вміння подати свої ідеї. Якщо вам важливо бути зрозумілим, поміченим публікою або прийнятим в потрібному середовищі, корисно звернутися за допомогою до фахівця: стиліста, фотографа, іміджмейкера, репетитора, рекламщика, фінансиста, або навчитися тонкощам піару самостійно.

Стрілець

У вас з'явиться відмінний стимул, приклад для наслідування, джерело натхнення. Це прекрасний момент для початку подорожі, навчання, циклу тренувань, виступів або досліджень. Якщо для вас важливий результат сьогоднішніх заходів, має сенс приступити до справи якомога раніше, це подвоїть позитивний ефект.

Козеріг

Пора увійти в роль мандрівника, дослідника або позитивного філософа. Особливість дня - можливість відмовитися від особистих і нав'язаних ззовні стереотипів. Джерелом оптимізму може стати новина з-за кордону, з артистичного, освітнього чи наукового світу. Навіть до поразок ви сьогодні схильні ставитися легко, розглядаючи їх як урок або забавну пригоду.

Водолій

На хід думок Водоліїв впливає оточення, і ще сильніше - конкретний співрозмовник. Можливо, саме він допоможе вам позбутися від таємних сумнівів і поверне колишне позитивне мислення. У той же час, варто стежити, щоб заразливий оптимізм іншої людини не опинився для вас надмірним. День сприятливий для переговорів, виступів, знайомств, промо-акцій. Ключові контакти не рекомендується відкладати на вечір.

Риби

Це прекрасний день для будь-яких контактів без особистого підтексту. Навіть в офіційному спілкуванні - наприклад, в розмові з колегами, в бесіді з лікарем або з начальством - не завадить нотка неформальності і натяк на почуття гумору. Якщо ви веселий дотепний співрозмовник, більшість поточних проблем вирішиться на подив легко. А ось делікатні питання краще не зачіпати: ваші потаємні почуття можуть бути знецінені чужим легким ставленням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему