28 Липня 2018
Новини

28 липня: кого привітати з днем ангела

28 липня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають чоловіки з іменем Володимир та Назар.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ВОЛОДИМИР

Трактується як «володар світу» (ім'я Володимир слов'янського походження).

Позитивні риси імені Володимир: підвищена інтуїція, сильна воля, допитливість, конкретне втілення ідей. У середовищі однолітків він – серед лідерів. При цьому для Володимира характерні привітність, щирість, тонке почуття гумору. Люди з цим іменем цінують чистоту, порядок, комфорт у побуті. Мають швидку реакцію на події, вважають за краще планувати свої дії.

Негативні риси Володимирів: схильність до ризику, залежність від настрою, конфліктність. Коли його виведуть зі себе, Володимир стає небезпечним. У роботі не шкодує себе, тому не раз у житті виявляється на межі нервового зриву.

А ще Володимир допитливий, тягнеться до знань, має прекрасну пам'ять. За вдачею він лідер і дуже любить  усякі нові починання. Володимир ретельно все продумує і прораховує, а збоку виходить, що все зробилося на ентузіазмі або під впливом пориву. Чоловік з ім'ям Володимир активний, дипломатичний, має швидку реакцію.

В стосунках із жінками ніжний уважний, швидко закохується.

НАЗАР

Ім'я Назар має кілька версій походження: від латинского імені Nazarius, яке означає «той, хто родом з Назарету», «назаретянин»; з івриту означає «присвятив себе Господові». У дитинстві Назар товариський, рухливий. Він займається футболом і акробатикою, їздить на велосипеді. Назар володіє багатою уявою і захоплюється читанням. Народжений в липні, Назар дуже схожий на матір. Він закритий від оточуючих, рішення приймає обдумано і серйозно, але мало як проявляє себе в житті. Чоловік з цим ім'ям прагне до забезпеченої, спокійного життя. У нього є явні здібності і тяга до управління великим господарством. У чоловікові з цим ім'ям відчувається владна, сильна людина.

Свою даму Назар завойовує обережно, не вдається до тиску. Шлюб для цього чоловіка можливий тільки за взаємної любові. Майбутня дружина повинна підходити Назару під його вимоги, вона повинна бути максимально наближена до його ідеалу – бути ласкавою, ніжною, терпимою. Допомогу подруги життя Назар цінує понад усе. Дружина цієї людини повинна бути послідовною і сильною, повинна допомогти своєму чоловікові знайти віру в себе і в свою цінність. У важкі моменти життя обраниця Назара повинна допомогти прийняти важливе рішення, постаратися розвіяти сумніви чоловіка і затвердити в свідомості власної правоти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему