26 Липня 2018
Новини

Будьте уважні до знаків ангелів...

Будьте уважні до знаків ангелів...

Ангели спілкуються з нами через інтуїтивні відчуття і спеціальні сигнали. Коли небесні охоронці хочуть попередити про щось, то посилають один з цих пяти сигналів.

Дзвін у вухах. Якщо ви відчуваєте його, то знайте: ангели повідомляють, що ви на вірному шляху. Також, це може бути знаком підтримки, який нагадує вам, що ангели поруч і готові втішити вас. Ще дзвін у вухах вказує на те, що ваші вчинки і думки в цей момент правильні і важливі.

Число 11. Означає пробудження. Ангели закликають вас «прокинутися» або в духовному сенсі, або в тому сенсі, що вам пора щось усвідомити. Зааглом, повторювані числа – це послання, значення якого залежить від конкретних цифр.

Пір’я. Якщо ви раптом знайшли пір’їнку, це знак від ангела-хранителя: не сумуйте! Це розрада, що все буде добре і ви не самотні.

Яструби. Ангели посилають їх як знак, що вам варто іти за своїми інстинктами, навіть якщо ваша точка зору відрізняється від більшості.

Відчуття в районі сонячного сплетіння. Чакра сонячного сплетіння (розташована на 5 см нижче пупка) вкрай чутлива до енергії; саме тому про інтуїцію говорять «нутром чую». Ангели посилають відчуття в цій галузі, щоб попередити: щось не так! Ви можете відчути нудоту, напруження, дискомфорт. Не ігноруйте ці почуття – зверніть увагу на те, в який момент вони виявляються. Наприклад, якщо вас починає нудити в присутності якоїсь людини, це знак, що вам як мінімум не варто залишатися з ним наодинці.

Пам’ятайте, ангели-охоронці завжди знайдуть спосіб показати вам те, що ви повинні побачити, зрозумілим для вас чином.

http://vidpoviday.com/wp-content/uploads/2015/12/aa443eac42f640d392ea47c8577597e3.jpg

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, ангели, магія
В тему