26 Липня 2018
Новини

На Прикарпатті масові потопи житлових будинків

На Прикарпатті масові потопи житлових будинків

У результаті сильного дощу спостерігаються підняття рівнів води у гірських ріках.

Як інформує прес-служба ДСНС, попередньо  стало відомо, що в місті Яремче на вулиці Галицькій дощовими стічними водами підтоплено 2 присадибні ділянки, 1 житлову будівлю та 1 підвальне приміщення, 150 м автомобільної дороги.

Також, внаслідок випадання сильних опадів в Яремче місцевим водоканалом тимчасово було призупинено централізоване водопостачання населення у зв’язку із забрудненням води.

У селі Фитьків Надвірнянського району, внаслідок підняття рівня води в річці Бистриця-Надвірнянська, пошкоджено пішохідний місток. На місці події працювала мобільна оперативна група Надвірнянського райвідділу Управління ДСНС в області.

В селі Підлісся Тисменицького району водами річки Бистриця-Солотвинська пошкоджено берегоукріплення на відстані орієнтовно 100 м. На місці працівниками пожежно-рятувальної служби, Дністровського басейнового управління водних ресурсів та органами місцевого самоврядування проводяться роботи щодо укріплення дамби негабаритним каменем та мішками з піском. До робіт з ліквідації залучено 38 чоловік та 7 одиниць техніки, з них від Управління ДСНС в області 18 чоловік на 2 одиницях техніки.

В місті Болехів внаслідок підняття рівня води в місцевому потічку дощовими водами підтоплено окремі підвальні приміщення житлових будинків. До виконання робіт з відкачування води залучалися 4 рятувальники та 1 одиниця техніки  державного пожежно-рятувального поста місті Болехів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рятувальники, Надзвичайні події, івано-франківськ, погода
В тему