26 Липня 2018
Новини

Батько київського мажора на «Хаммері»: син під речовинами не був

Батько київського мажора на «Хаммері»: син під речовинами не був

Батько затриманого молодика, який у столиці на позашляховику на смерть збив восьмилітню дівчинку, протягнувши дитину по асфальту 50 метрів, захищає свого нащадка усіма способами і виправдовує його.

Журналісти ТСН телефоном узяли коментар у батька затриманого за смертельне ДТП у Києві Кирила Островського. Чоловік захищає сина, стверджуючи, що загибла дівчинка «сама вискочила під колеса».

«І Кирило не думав тікати з місця. Просто машину там ніде було поставити, припаркувати – він трохи нижче її поставив», – заявив батько затриманого Олег Островський.

«Він їхав у другому ряду, але біля пішохідного переходу стояла велика машина – джип якийсь або мікроавтобус – він вже не пам’ятає. І раптом різко під колеса вискочила дівчинка, а за нею мама відразу. Ясна річ, він спробував загальмувати, але у нього не вийшло. Він так і не зрозумів [чому. – Ред.], але або не спрацювали гальма, або вони спрацювали юзом, я не знаю точно, це – мої припущення. Неможливо о швидко зреагувати, коли з-за автобуса або машини вибігає маленька дитина під колеса прямо», – про це ТСН телефоном розповів Островський-старший.

Цілком упевнений тато затриманого і в тому, що син у момент наїзду на дитину не був під впливом алкоголю чи будь-яких інших речовин. За словами чоловіка, те, що син не пив і не вживав, вже підтвердили експертизи. Пом’якшувальною обставиною батько вважає і те, що Кирило не збирався втікати із місця аварії. А те, що молодик, збивши дівчинку, зняв номерні знаки з авто, Олег Островський назвав просто «імпульсом».

«Зняти номери – це імпульс, самозбереження. А потім він повернувся і намагався допомагати, допомагати всім – і «швидку» викликати, і дівчинці допомагати. Просто машину там ніде було поставити, припаркувати – він трохи нижче її поставив», – стверджує батько водія «Хаммера»-вбивці. І додає, що їхня сім’я «домагатиметься правди», аби довести невинуватість сина. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, кирило островський, поліція
В тему