22 Липня 2018
Новини

22 липня: кого привітати з Днем ангела

22 липня: кого привітати з Днем ангела

Сьогодні день ангела відзначають Олександр, Андрій, Іван, Кирило, Костянтин, Михайло, Федір

КОСТЯНТИН

Ім'я походить з грецької та означає - "постійний", "твердий". Це ім’я набуло поширення в ранньохристиянські часи завдяки імператору Костянтину. А на Русі ім’я Костянтин з’явилося в ХХІІ столітті.

Характер володарів імені: Зазвичай Костянтини суперечливі та непостійні. Вони дуже уперті. Водночас Костя добродушний. Він бачить в людях лише прекрасне.

Однак, Костя легко ображається і довго переживає образу. Він не любить змін й важко звикає до чогось нового. У характеристиці імені зазначають, що це чесний і справедливий чоловік. Він ніколи не використовує оточуючих для отримання власної вигоди. Костя відповідальний та порядний. 
 

ІВАН

Іван — активна і вольова людина. Насправді характер людини по імені Іван дуже суперечливий. У ньому в однаковій мірі поєднуються слабкість і сила, відкритість і любов,  добродушність і підступність.

До бажаної мети Іван йде спокійно і наполегливо, не звертаючи з прямого шляху. Іноді в моменти, коли до бажаного залишилося лише простягнути руку, Іван раптово відмовляється від цього.Чоловік з ім’ям Іван володіє широкою, різнобічної натурою. При цьому він прихильник збереження звичаїв. 

Іван не наділений в належній мірі інтуїцією. Він часто не може вибрати, сильно нервує і в підсумку робить промах. Іван не сприймає компромісів. Він володіє високою моральністю, дуже відданий близьким. Якщо друзі допускають в спілкуванні з ним будь-якої нечесний вчинок, то це дуже ранить Івана.

У відносинах головна мета для Івана — створення міцної і надійної сім’ї. Іван не піде змінювати своєї обраниці, якщо вона не розчарує його.

Серед захоплень Івана обов’язково присутні рибалка і футбол. Для Івана немає обмежень в професіях. З однаковою ймовірністю він може стати і майстром-лісорубом, і піднесеним поетом, і сміливим льотчиком. Душа цієї людини повністю відкрита світу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему

Останні матеріали