19 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 19 липня 2018 – день допоможе зміцнити ваш авторитет

Місячний календар на 19 липня 2018 – день допоможе зміцнити ваш авторитет

19 липня 2018 року в 12:00 - 6-й місячний день. Якщо ви хочете розвивати свою діяльність, то зробити відповідні кроки і закласти основи слід в цей день.

Можна побачити реальні можливості партнерів, професійну компетентність співробітників, оцінити інші можливості. День гарний для наукових досліджень, збирання інформації. Корисно задуматися: для чого все це? Не беріться за те, в чому ви некомпетентні.

Під час цієї чверті місячного циклу слід продовжувати формування планів справ і визначати необхідні ресурси. Однак початок реалізації наміченого слід планувати на перші дні наступної чверті місячного циклу. Цей день допоможе зміцнити ваш авторитет, підвищить самооцінку і віру у власні сили.

Місяць у знаку Терези. Можна зав'язувати нові знайомства, приймати гостей, спілкуватися з партнерами по шлюбу і бізнесу. У цей час найкраще піде робота, пов'язана з прикрашанням навколишнього простору, з громадськими та партнерськими відносинами.

Хороший період для художників, мистецтвознавців, а також юристів, соціологів, психологів-консультантів. Прийняття важливих рішень краще перенести на інший час

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему