18 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 18 липня-2018 - хороший день для наукових досліджень

Місячний календар на 18 липня-2018 - хороший день для наукових досліджень

18 липня 2018 року о 12:00 – 6-й місячний день. Якщо ви хочете розвивати свою діяльність, то зробіть відповідні кроки і закладіть основу в цей день.

Передає mirkosmosa.ru.

Можна побачити реальні можливості партнерів, професійну компетентність співробітників, оцінити інші можливості. День гарний для наукових досліджень, збирання інформації. Корисно задуматися: для чого все це? Не беріться за те, в чому ви некомпетентні.

У людей поліпшується самопочуття, підвищується настрій, фізична й емоційна активність. Людина стає більш енергійною і щасливою в справах.

Саме тому на цей період емоційного і фізичного підйому слід планувати всі свої найважливіші й найбільш відповідальні справи. Цей день допоможе налагодити відносини з людьми, усунути плутанину в справах і думках.

Місяць у знаку Терези. Можна зав’язувати нові знайомства, приймати гостей, спілкуватися з партнерами по шлюбу і бізнесу. У цей час найкраще піде робота, пов’язана з прикрашанням навколишнього простору,  громадськими та партнерськими відносинами.

Хороший період для художників, мистецтвознавців, а також юристів, соціологів, психологів-консультантів. Прийняття важливих рішень краще перенести на інший час.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему