18 Липня 2018
Новини

На Франківщині сім’я у себе під ґанком знайшла гадюче царство (фото)

На Франківщині сім’я у себе під ґанком знайшла гадюче царство (фото)

На Прикарпатті подружжя виявило у себе на подвір’ї зміїні гнізда.

У селі Клубівці Тисменицького району Івано-Франківської області чоловік з дружиною на своєму подвір’ї знайшли гнізда із гадюками. Про знахідку, від якої кров стигне у жилах, повідомила у «Фейсбуку» прикарпатка Олена Люклян, пише видання «Голос-інфо».

За словами жінки, вперше гадюку вона побачила біля свого будинку місяць тому. Через тиждень зміюку на подвір’ї помітив її чоловік, але  подружжя списувало це на сусідство із лісом. Відтак пильнували, щоб прибити, але місяць дощів її не траплялося. Днями ж гадюка виповзла погрітися на сходах.

«Доки я по лопату, то її слід простив. Подзвонила Ігорові (чоловікові. – Ред.) – він прилетів за 10 хвилин і почав шукати... вирішили розбити сходи. І тут почалося. Спочатку знайшли гніздо, де 12 уже вилуплених старих яєць… Мене трусить. Це ж на ПОДВІР’Ї, де бавляться мої діти!

Далі веселіше: ще одне гніздо з вилупленими, потім розкопав, де ще знайшов невилуплені. 30 штук! Я в шоці! Як таке можливо, щоб на подвір’ї, де ніколи не бачили змій, було таке гніздо? На дворі косим постійно, розгребли гнидники, що розвели попередні власники. Врешті там 10 років ніхто не жив», – ідеться у повідомленні Олени Люклян.

Потім події розвивалися ще стрімкіше: чоловік пані Олени докопався до живого гаддя. «І то все гадючата, НЕ вужі. Мороз по шкірі... спати сьогодні не буду. Вони сиділи під двома нижніми і однією верхньою сходинкою... ЗМІЯ ПІДКОЛОДНА! Сьогодні зрозуміла вислів...» – написала прикарпатка і прикріпила до свого допису фотодокази пережитого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, змії, Фото, івано-франківськ
В тему