16 Липня 2018
Новини

На Франківщині рідна матір тримала дітей-підлітків на ланцюгах

На Франківщині рідна матір тримала дітей-підлітків на ланцюгах

На Прикарпатті рідна мати приковувала дітей-підлітків до радіатора на ланцюги.

У Івано-Франківській області правоохоронні органи встановлюють обставини нетривіального інциденту – матір тримала 12-літню доньку та на рік меншого сина на ланцюгу. В буквальному розумінні: приковувала дітей до батареї. Інформує поліція регіону.

https://t1.ua/photos/articles/2018/07/15781_2.jpg

Із заявою до Городенківського відділення поліції в п’ятницю, 13 липня, звернулась 67-річна жителька одного із сіл району, яка повідомила про зникнення з дому її двох онуків віком 12 та 11 років.  

Поліцейські розпочали негайні пошуки дітей та вже за кілька годин знайшли їх у райцентрі, поблизу Будинку культури, у закинутому приміщенні дерев'яної веранди. Встановлено, що 32-річна матір часто конфліктувала з дітьми та незаконно позбавляла волі свою 12-літню дочку та молодшого на рік сина. Способом, небезпечним для життя та здоров’я, шляхом кріплення їх металевим ланцюгом до нерухомих предметів, а саме до батареї в спальні та крана у ванній кімнаті житлового будинку.  

При цьому матір тривалий час завдавала дітям фізичних страждань. Під час останнього такого конфлікту жінка припнула дітей металевим ланцюгом, а сама пішла з дому. Хлопчик зміг зняти окови та допоміг сестрі. Відтак діти зібрали речі та втекли із дому. Після проведеної ночі у закинутому приміщенні дерев'яної веранди їх і знайшли поліцейські. Наразі правоохоронці з’ясовують причини та мотиви такої поведінки матері щодо рідних дітей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, діти, поліція, закарпаття
В тему