16 Липня 2018
Новини

У Близнюків суцільні проблеми, а у Рака - вітри змін

У Близнюків суцільні проблеми, а у Рака - вітри змін

Гороскоп на понеділок, 16 липня 2018, порадить як діяти в тій чи іншій ситуації.

Овен

Час стати частиною будь-якої системи: вписатися в колектив, вступити до інституту, змінити місце роботи або навіть вступити в шлюб. Іншими словами, Овен здатний задуматися про своє місце в житті і почати діяти, щоб зайняти гідне місце під сонцем. Не треба противитися цьому пориву – взявши на озброєння сьогоднішні плани, Овен має всі шанси з часом просунутися вперед по соціальних або по кар'єрних сходах.

Телець

Перед Тельцем може встати непросте завдання, і від того, як він її вирішить, буде залежати багато чого. Можливо, саме від Тельця може знадобитися прийняти остаточне рішення в якомусь питанні або зробити крок, який задасть його життю новий напрямок. Так що рішення Тельця повинні бути зважені і продумані – адже наслідки цього вибору ще довго даватимуться взнаки.

Близнюки

Несподівані накладки здатні раз по раз вибивати Близнюків з колії, однак, піддавшись емоціям, вони лише сильніше загострять обстановку. Бурчанням і невдоволенням Близнюки навряд чи зможуть вирішити проблему, тому кращий вихід для них – це розслабитися, довірившись долі. Зірки говорять, що, пустивши справи на самоплив, Близнюки виграють більше, ніж якщо стануть переживати даремно.

Рак

Зорі віщують Раку вітер змін – цікаві новини, події або плани, які внесуть в його життя різноманітність. Може йтися про зустріч з людиною, з яким Рак не бачився багато років, про новий проект, про нову роботу, про подорож в далекі країни. Одиноким Ракам доля пророкує романтичне знайомство... Але все це тільки в тому випадку, якщо Рак не буде сидіти в чотирьох стінах і готовий сміливо піти назустріч новому.

Лев

Завдяки новому настрою, Лев відмінно впорається з будь-яким дорученим йому фронтом робіт; єдине, чим йому займатися не варто, – це творчістю. День схиляє Лева до того, щоб не виходити за межі звичного, так що будь-які спроби проекспериментувати в гіршому випадку подіють на шкоду, в кращому – будуть малоефективні.

Діва

Слід бути гранично обережними в спілкуванні – не виключені непорозуміння і конфлікти. Такий вже це день, що обов'язково знайдуться добрі люди, які захочуть висловити Діві своє невдоволення, покритикувати її або просто до чогось причепитися. Якщо Діва не хоче образ і сварок, найвірніша тактика – включити дипломатію і втекти з-під удару, гасячи конфлікт в самому зародку.

Терези

У справах є всі шанси відчути себе господарем становища. Терези  контролюватимуть ситуацію, тримаючи все ниточки в своїх руках. Це допоможе їм домагатися поставлених цілей, проте в гороскопі Терезів є свій підступ – жорсткість і нетерпимість, до яких в цей день схиляють їх зірки. Терези не будуть схильні прислухатися до чужої думки, а в разі загрози своїм планам, не роздумуючи, підуть на конфлікт.

Скорпіон

Зірки попереджають Скорпіона про те, що він може відчути внутрішню слабкість і невпевненість в собі. Навіть найпростіші питання, на кшталт того, що приготувати на вечерю або що надіти, здатні викликати в душі Скорпіона бурю суперечливих емоцій! Так що порада Скорпіону на цей день: або зусиллям волі впоратися з сумнівами, або з усіх спірних питань радитися з оточуючими.

Стрілець

Не варто довіряти своїй інтуїції. На жаль, але максимум шансів за те, що передчуття виявиться помилковим, і будь-які вчинки, скоєні під впливом пориву, заведуть Стрільця зовсім не туди. Протягом усього дня зірки не радять Стрільця покладатися на свій внутрішній голос, удачу, везіння і інші ефемерні матерії. Тільки логіка, точний розрахунок і доскональне розуміння того, що він робить, можуть гарантувати йому потрібний результат.

Козеріг

Пора взяти невеликий вихідний, випасти з суєти і зайнятися собою. Справами зайнятися все одно як слід не вийде, так що побалуйте себе всім тим, на що у вас зазвичай не вистачає часу! Похід в салон краси, на фітнес, на шопінг – це не примха, а спосіб набратися свіжих вражень, позитиву і нових сил. Побути трохи егоїстом, витратити на себе більше грошей, ніж зазвичай, – ось головна порада. Ну а вечір Козерогу варто провести разом з коханою людиною або в колі друзів.

Водолій

Люди будуть частіше, ніж зазвичай, питати поради. Водолію варто використовувати свої дипломатичні таланти для того, щоб провести переговори, заручитися підтримкою потрібних людей або поговорити по душам з близькою людиною.

Риби

Справи, які їм нецікаві, Риби просто перенесуть на невизначений термін,  а самі займуться тим, чим їм захочеться. Якщо ж Рибам все-таки доведеться робити те, що їм не до душі, вони здатні наробити масу помилок. Так що єдиний вихід для Риб: займатися тим, що викликає їх інтерес. Або ж знайти інтерес у тій справі, якою їм мимоволі доводиться займатися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему