16 Липня 2018
Новини

16 липня: кого привітати з днем ангела

16 липня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Анатолій, Пилип, Костянтин.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АНАТОЛІЙ

Ім'я Анатолій з давньогрецької мови означає «східний», «схід», «схід сонця» або ж «світанок». Анатолієм називали жителя міста Анатолії (давня назва Малої Азії, розташованої на сході від Греції), тому ім'я Анатолій також перекладається як «житель Анатолії». У дитинстві Анатолій спокійний, тихий хлопчик, який любить фантазувати і вважає за краще почитати книгу або склеїти модель фрегата, ніж побігати у дворі з хлопцями. Багато друзів у нього не буває, гранично тактовний і доброзичливий до всіх. Завзятість, наполегливість, врівноваженість і розуміння своїх цілей – ці якості допомагають Анатолію знайти своє місце в житті. Добиватися успіхів – це обов'язкова частина життя Анатолія. Або це робота, або ж це пошуки обраниці, або ж це хобі. Нічого немає неважливого в його житті, все має свою цінність і важливість. Анатолій прагне спілкуватися і дуже чутливий до чужої думки.

Дівчат Анатолій приваблює своєю яскравістю. Анатолій – міцний і надійний чоловік, неодмінно виділяється в будь–якому суспільстві. Анатолій дуже гостро реагує на все, що відбувається навколо нього. Причому його реакція не завжди передбачувана. Анатолій живе багатим внутрішнім життям, а в чужі справи втручається тільки в тих випадках, коли абсолютно впевнений в успіху. Це дуже вольовий чоловік, чия воля часом переходить в упертість. Анатолій ніколи не визнає себе переможеним. Чоловік з ім'ям Анатолій має досить неврівноважену психіку. Досить складно визначити його тип: він і інтроверт, і екстраверт одночасно.

Анатолій завжди готовий допомогти іншим, любить застілля і іноді схильний до пустощів. Нарівні з унікальною інтуїцією Толя наділений аналітичним розумом і винахідливістю. У нього є стійкі моральні принципи, на основі яких Анатолій часто дає настанови іншим. В ім'я Анатолій укладена чимала здатність до передбачення подій. Анатолій добре визначає результат подій, але не завжди може скористатися цим для досягнення своєї мети. Він добре вміє розмовляти на різні теми, описувати красу партнерки. Найголовніше для Анатолія в його обраниці – це краса і фігура, але з віком він все більше приділяє уваги і іншим якостям своєї коханої. Анатолію не завжди щастить з сім'єю. Буває, що в дружини він вибирає надто владну жінку, яка прагне встановити в будинку свою беззастережну владу.

З дітьми Анатолій також не завжди знаходить спільну мову. На жаль, у Анатолія не виходить заробляти достатню кількість грошей, хоча і поганим працівником його назвати не можна. На роботі Анатолій – авторитет для оточуючих, здатний вести за собою людей. Колеги цінують його за хоробрість, надійність і доброту. Однак критичні ситуації – надто складне випробування для Толі. Він стає не керований, йде наперекір порадам і створює складності для оточуючих. У всіх інших ситуаціях Анатолій – душа колективу. Суперники і заздрісники не в змозі здолати чоловіка і він успішно розвивається на своєму професійному поприщі. З підлеглими Анатолій завжди справедливий, не допускає образ і принижень.

Анатолій вибирає собі складні, важкі професії, де успіх не може бути відразу, і його потрібно досягати, прикладаючи багато зусиль. Чоловік з ім'ям Анатолій має широке коло захоплень. Він дуже активний, має схильність до подорожей і відпочинку на природі. Професію Анатолій вибирає собі як правило з тих, де потрібно спілкуватися з людьми. Часто він стає психіатром, психологом, педагогом або політиком.

КОСТЯНТИН

В основі цього імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний».

У дитинстві дуже боязкий, увесь час перебуває в стані тривоги. Дуже важко звикає до чужих людей і нової обстановки. Звикання до дитячого садка й школи вимагає від Костянтина значних зусиль і коштуватиме батькам чималих хвилювань. З віком позбудеться від комплексу страху, але сходитися з людьми буде важко. Друзів має небагато, але всі вони перевірені часом.

ПИЛИП

У перекладі з грецької мови означає «люблячий коней». У Стародавній Греції кінь був не тільки символом мужності і влади, також він уособлював циклічність розвитку світу. Характер Пилипа так само важко стримати, як і розігнати коней. У нього настрій може змінюватися кілька разів на день. Його вчинки підпорядковані емоціям. У дитинстві примхливий, неслухняний, який домагається свого від батьків сльозами. Тому Пилип поступово перетворюється в розпещеного егоїста. Подорослішавши, Пилип навчиться керувати собою. Він стежить за тим, як до нього ставляться люди.

Пилип зазвичай ховає свої образи від оточуючих. Його недоліками є нестача терплячості і твердості. Пилипу подобається бути в центрі уваги. Він дуже честолюбний і буде намагатися знайти таку професію, яка дозволяла б йому відчути себе важливою персоною. Якщо Пилип відчує свою перевагу, то з задоволенням буде давати поради і повчати. У родині Пилипа його родичам дуже нелегко. Адже вдома він не стримує себе і свої емоції.

У шлюб Пилип вступає якомога пізніше з двох причин. По–перше, кар'єра для нього має першорядне значення. По–друге, дуже вже важко знайти таку жінку, яка змогла б бути такою ж терплячою і чуйною, якою була мати Пилипа.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему