12 Липня 2018
Новини

У Хмельницькому п’яний водій з першого ДПТ втік, а «попався» на другому

У Хмельницькому п’яний водій з першого ДПТ втік, а «попався» на другому

У Хмельницькому на вулиці Інститутська сталась ДТП. На місці події патрульні встановили, що водій вантажівки ЗІЛ врізався у ВАЗ.

Про це інформує «Podillyanews.com».

Подія сталась 11 липня близько 19:00. Водій, 1967 року народження не впорався із керуванням ЗІЛу та допустив зіткнення із легковиком. У ДТП ніхто не постраждав, автомобілі отримали механічні пошкодження.

Розмовляючи із водієм ЗІЛу, поліцейські помітили, що у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Після проходження огляду на стан сп’яніння, прилад Драгер показав, що у крові чоловіка алкоголю у 15 разів більше, ніж допустима норма. Прилад зафіксував 3,07 проміле.

Також патрульні встановили, що на автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка», поблизу Хмельницького водій автомобіля ЗІЛ також зіткнувся із транспортним засобом МАН та втік із місця пригоди.

Поліціянти оформили адміністративні матеріали за статтею 122-4 КУпАП за залишення місця ДТП, що сталась на автодорозі М12, два протоколи за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортних пригод та протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, хмельницький, дтп, алкоголь, поліція
В тему