12 Липня 2018
Новини

В Києві нелюди годують диких птахів отрутою: тушками всіяні береги водойми (фото)

В Києві нелюди годують диких птахів отрутою: тушками всіяні береги водойми (фото)

Жителі району Києва Теремки б’ють на сполох: невідомі зловмисники систематично труять диких качок у місцевому ставку. Щодня тут виловлюють мертвих пернатих.

Кияни масово знаходять тушки потруєних диких качок. Уже чотири дні поспіль невідомі зловмисники навідуються на берег ставка в київських Теремках і годують птахів, які живуть на водоймі, кормом із отрутою. Через такі безглузді вияви людської жорстокості вже винищили у цьому ставі 90 % качок. Про таку обурливу ситуацію повідомила в соцмережі мешканка  Теремків Марія Поліщук.

«Шановні товариші, я знаю, що у вас та й у мене в контактах є люди, пов’язані з медіа. Вже четвертий день на озері на Теремках труять качок. Приходять якісь мужики і висипають птахам хліб із отрутою. Сьогодні їх підловили, але злякали, поліцію викликали. Прошу вас про допомогу у висвітленні цієї інформації. Вже 90 % качок виловили мертвими. Прошу поширювати і буду вдячна за допомогу з контактами преси. Дякую велике. Це зовсім не нормально, коли приходять і труять тварин. Фото не моє, сусідка зробила буквально 30 хвилин тому», – пише користувачка Marya Polischuck на сторінці спільноти «Наш Київ» у «Фейсбуку».

І додає знімки мертвих птахів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, отруєння, Фото
В тему

Останні матеріали