12 Липня 2018
Новини

12 липня: кого привітати з днем ангела

12 липня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Петро і Павло.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ПАВЛО

Павло – добра й чуйна дитина. Він з великим бажанням буде допомагати матері доглядати за молодшим братом або сестричкою. Ніколи не порушить заборон дорослих і буде переконувати своїх друзів не переступати рамки дозволеного. З віком у Павла ще більше виявиться здатність до співпереживання, співчуття.

Люди зможуть йому довірити свої таємниці. Павло схильний пофілософствувати й нерідко професію вибирає, відповідно до свого спокійному характеру. Колеги по роботі будуть цінувати в Павлові працьовитість, надійність і здатність у будь–який момент прийти на допомогу. Виконує свою роботу так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба

ПЕТРО

Ім'я Петро має давньогрецьке походження, в перекладі означає «камінь», «скеля», також трактують як «твердий», «надійний», «непохитний».

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків запитаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було би непогано віддати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту вчителям. Замолоду часто колекціонує фотографії артистів і музичні записи співаків.

Володар імені Петро мужній чоловік, хоча часом може вести себе дуже авторитарно, насилу приховує свою емоційну природу. При цьому він приємний, ніжний, темпераментний і щедрий, сердечна людина. Образ, який Петро намагається донести до інших, є правильним, показовим, з його точки зору, йому потрібно, щоб ним захоплювалися і визнавали його гідності. Для досягнення цієї мети він проявить всю свою непохитну волю.

Петро досить непоганий працівник, але його працездатність залежить від рівня мотивації і від його настрою. Власник цього імені володіє всіма необхідними якостями організації, проте не завжди це вдається йому добре. Він навіть трохи пихатий, хоча залишається наївним. Якщо його досягнення в відповідності зі своїми цілями збігаються, то з цього може вийти толк. Петро може здатися самовпевненим, егоцентричним і запальним, хоча це ще не означає, що він стане менш сором'язливий. Цьому чоловікові краще доручати різні справи, попередньо обговоривши з ним всі необхідні аспекти. Було б бажано, щоб у маленького Петра були брати або ж сестри, щоб батьки заохочували їх до участі в груповій діяльності, оскільки хлопчик Петя може подумати, що світ обертається навколо нього. Це дозволить йому дізнатися про себе побільше і проявити певні таланти за участі в колективній роботі. Театральний гурток допоможе хлопчикові розвинути здібності.

Петро цінує красу, чистоту і чесність, має схильність до подорожей і польоту фантазії, любить спілкування. У сердечних справах він є ідеалістом, має високі очікування від свого партнера. У сім'ї він вважає за краще домінувати і очікує від дружини безмежну відданість. Він прагне багато разів подумати, перш ніж зайнятися чим–небудь. У професійному плані Петро надає перевагу професіям, де він може бути максимально вільним. Йому підійдуть адміністративні посади, він може зробити кар'єру в готельному і ресторанному бізнесі, юриспруденції, в тих областях, де потрібно контактувати з людьми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему

Останні матеріали