11 Липня 2018
Новини

Експерти поділилися секретами успішної подорожі

Експерти поділилися секретами успішної подорожі

Експерти індустрії подорожей склали список порад, які допоможуть туристам зробити переліт та перебування в аеропорту комфортним, а також уникнути неприємних наслідків.

Про це повідомляє foxnews.com.

По-перше, вони порекомендували брати їжу в літак з дому, а також завжди класти в ручну поклажу порожню пляшку для води, яку пасажири зможуть наповнити після огляду. Справа в тому, що багато авіакомпаній беруть додаткову плату за обіди і напої, і це допоможе заощадити гроші.

По-друге, фахівці порадили складати всі найнеобхідніші речі в ручну поклажу і по можливості брати з собою тільки її, так як таким чином туристи уникають зайвих очікувань і ризику втратити багаж під час пересадок.

Якщо хтось зібрався в поїздку з дітьми, досвідчені мандрівники запропонували заздалегідь пояснити дитині, як поводитися в аеропорту і літаку. Також вони помітили, що в багатьох аеропортах є спеціальні ігрові майданчики для дітей, де вони можуть провести час до посадки.

На завершення експерти порадили завжди очікувати вильоту в зонах, де найменше людей, навіть якщо вони знаходяться далеко від виходу на посадку. Так туристи завжди зможуть знайти вільну розетку, щоб зарядити гаджети, якщо виліт затримають.

Нещодавно фахівці назвали кілька причин, через які мандрівники під час відпустки відчувають себе більш втомленими, ніж якби вони знаходилися в звичайній робочій середовищі. Серед них виявилися алкоголь, «дозвільна хвороба», а також здатність мозку включати пильний режим, коли людина засинає на новому місці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, туристи
В тему