11 Липня 2018
Новини

Волинянину з переломом хребта потрібна допомога земляків

Волинянину з переломом хребта потрібна допомога земляків

Щоб поставити коханого на ноги, наречена Сашка їздить по заробітках.

Олександр Романюк із села Сошичне, що на Камінь-Каширщині, Волинь, потребує допомоги після важкої травми хребта, через яку вже два роки не ходить. Поставити хлопця на ноги реально, але для цього потрібна реабілітація. У родини Саші фінансові можливості уже вичерпалися, і вони звертаються з проханням про поміч до небайдужих. Про це Львівському порталу повідомив сам Олександр.

Перелом хребта став наслідком невдалого пірнання Саші у водойму. Після нещасного випадку лікарі приголомшили хлопця: ходити він більше не зможе. Та молодий чоловік не здався і за підтримки реабілітологів, близьких та коханої заново навчився сидіти, а завдяки щоденним тренуванням його руки ставали слухнянішими, він став відчувати спершу одну ногу, а тепер уже і другу.

Останній реабілітаційний курс Олександр проходив у березні, а це потрібно робити хоча би двічі на рік. Уже зараз хлопець хвилюється, чи вдасться оплатити черговий курс у реабілітаційному комплексі в селі Боратин. Адже день перебування в центрі коштує понад 1000 грн.

«Те, що я зараз на 80 відсотків самостійний, – великою мірою завдячую саме нареченій Катерині», – зізнається сам Олександр.

Його дівчині Каті довелося поїхати на заробітки в іншу область, щоб заробити на життя та чергову реабілітацію коханого.

Зараз Саша знову готується до реабілітації у приватному центрі. Каже, попри його силу волі та самостійні зусилля, стати на ноги без допомоги фахівців не вдасться.

Усіх небайдужих закликають допомогти зібрати кошти для реабілітації волинянина:

4149 4991 0708 6447 картка ПриватБанку. Одержувач – Романюк Олександр Миколайович. Тел. для контактів 066-02-21-791.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, олександр романюк, допомога, благодійність
В тему