10 Липня 2018
Новини

Риби-амазонки і чарівний Рак допоможуть Козерогові стримати сексуальну енергію

Риби-амазонки і чарівний Рак допоможуть Козерогові стримати сексуальну енергію

Гороскоп на вівторок, 10 липня-2018, порадить усім знакам зодіаку, як діяти в тій чи іншій ситуації і куди спрямувати свою енергію.

Овен

День сприятливий для початку будь-якої важливої справи, активної професійної і творчої діяльності, для любові, зачаття, втілення творчих задумів, благоустрою будинку.

Телець

На Тельця чекає сильна зайнятість роботою, яка може негативно відбитися на спілкуванні з родиною. Дозволяйте собі відпочивати, щоб не зриватися від втоми на тих, кого любите.

Близнюки

Цілком імовірно, що ваша діяльність буде пов’язана з рутинною роботою. Можливо, ви будете мати потребу в співчутті і душевному теплі.

Рак

Природна чарівність Рака дозволить подолати всі перешкоди на шляху до успіху в особистому житті. Не виключена поява свіжих ідей, які дозволять знайти нові джерела заробітку.

Лев

Зірки радять Леву бути ввічливим з колегами, а не демонструвати невдоволення їхньою роботою. Ви і самі не без недоліків, тому стежте за словами і поведінкою.

Діва

День не сприяє кар’єрному і фінансовому просуванню. Професійних успіхів і кар’єрних досягнень слід очікувати не раніше від серпня.

Терези

Багато Терезів отримає моральне задоволення і приплив енергії від благодійних акцій, творчих зустрічей, організації виставок, концертів, конкурсів.

Скорпіон

На Скорпіона чекають стрімкі рішення, від яких не вийде відвернутися. Перший млинець грудкою – так можна сказати про новий проект, який не дав результату.

Стрілець

Багато уваги вимагатимуть громадські заходи, не залишаючи часу на заняття власними справами. Розмірений темп життя принесе вам довгоочікуване емоційне заспокоєння.

Козеріг

Будьте обережні – емоції важко утримати в повсякденному руслі. Постарайтеся стримати надмірний сплеск сексуальної енергії.

Водолій

Зірки рекомендують Водолію відмовитися від безглуздих задумів і планів, які більше схожі на химеру. Не витрачайте час даремно, а краще використовуйте його для благих цілей.

Риби

Із цього дня Венера різко активізується, перетворюючи жінок-Риб в амазонок і відчайдушних домогосподарок. Багатьом не вдасться втекти від неприємної серйозної розмови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему